Digital Producer - Modus

Vi söker

Nu söker vi en kreativ Digital Producer till Modus som tycker om att skapa innehåll för digitala kanaler. Vill du dessutom göra det i en bransch som växer, strävar efter hållbarhet och som förnyar sig själv? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Som Digital Producer kommer du driva och utveckla den digitala närvaron i olika plattformar. Du kommer producera rörligt innehåll för digitala kanaler och det kan även förekomma grafiskt material. Vi ser att du har förmågan att snabbt identifiera potentialen av olika innehåll samt få ut relevant budskap om Modus samarbeten i alla kanaler. I rollen som Digital Producer kommer du att få:

 • Skriva texter, artiklar och göra intervjuer för publicering i utvalda kanaler.
 • Producera och redigera stillbild och rörligt innehåll för digitala kanaler.
 • Producera material såsom annonser, bilder, filmer, presentationer och nyhetsbrev.
 • SEO och Google Analytics: ansvara för statistik, sammanställning och analys av målgrupperna i digitala kanaler.
 • Bidra till genomförandet av den övergripande marknadsplanen.
 • Möta kunder och samarbetspartners och skriva om nya produkter och samarbeten.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom journalistik, marknadsföring eller kommunikation. Som person är du social, kreativ och har en positiv inställning. Du har ett stort intresse för marknadsföring och håller dig uppdaterad om vad som händer i branschen och i samhället. Du är driven, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann i dina leveranser. Precis som de andra på Modus är du en lagspelare, samtidigt som du också har ett väl utvecklat självledarskap. För att lyckas i rollen som Digital Producer ser vi gärna att du har erfarenhet av verktyg inom bild- och videohantering som exempelvis Photoshop, In Design, Premiere Pro och Illustrator, Wordpress samt Office-paketet.

Vi ser även att:

 • Fotografering och rörligt är en självklar del i din yrkesroll.
 • Du kan skriva texter beroende på uppdragets karaktär och kan uttrycka dig flytande på både svenska och engelska.
 • Du är initiativrik, kommunikativ, ordningsam och van att driva egna projekt och hålla givna deadlines.
 • Du får gärna ha intresse av inredning och design, fastigheter och innovation med fokus på hållbarhet.
 • Du trivs i en koordinerande roll och gillar nya möten och kontaktytor.

Om företaget

Modus är ett svenskt företag och vår historia går över 70 år tillbaka i tiden. Vi hjälper till att skapa marknadens mest hållbara arbetsplatser och bidrar till att Sveriges fastighetsägare kan sänka sitt klimatavtryck. Vi utvecklar, tillverkar och inreder flexibla arbetsplatser med 100% återbruksbara systemväggar. Med egna fabriker i Sverige och över 70 års erfarenhet är vi idag marknadsledande gällande innovativa väggsystem och rumslösningar för kontor. Vi jobbar med hållbar utveckling inom bygg & fastighetsbranschen under vårt namn Modus Sverige AB. All utveckling och tillverkning finns i Sverige och vi har egna fabriker för såväl snickeri som glastillverkningen. Det innebär leveranssäkerhet och miljöfördelar på grund av kortare transporter och att vi är vi snabbfotade och lyhörda när det gäller våra kunders behov och önskemål. Våra kontor finns i kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi tror på en bättre, klimatsmart värld – och det gör även våra kunder.

Övrig information

Detta är ett konsultuppdrag med önskvärd start i mitten av augusti och sex månader framåt på deltid, kontoret är placerat i Nacka. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

WorkStudio arbetar med kompetensbaserad metodik i sina rekryteringar och hanterar alla kvalificerade ansökningar utan hänsyn till kön, ålder och bakgrund.

Apply Print Tell a friend
Anställningsform / Form of employment
Visstidsanställning
Omfattning / Period of employment
Deltid
Placering / Location
Stockholms län
Kontaktperson / Contact person
Rekryteringskonsult / Partner
+46704215026
jessica.grip@workstudio.se