Art Director – Vitamin Well

Vi söker

Vitamin Well-koncernen består av drivna personer med intresse, engagemang och hjärta för vår verksamhet. Att arbeta på Vitamin Well innebär att arbeta tillsammans i högt tempo med fokus på innovation och affärsnytta. Det är medarbetarna som gör skillnad varje dag. Vill du vara med på resan framåt?

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Art Director till Vitamin Wells Creative Studio.

Du kommer att vara en del av det team där magin skapas – från brand story till tonalitet och visuella uttryck. I teamet kommer du att jobba nära deras Head of Design och Creative Director, samtidigt som dina närmaste kollegor även är produktionsledare, formgivare, motion designer och foto- och videograf.

Rollen innebär både självständigt arbete samtidigt som du kommer att vara väldigt integrerat med många delar av marknadsorganisationen.

Din profil

Som AD förväntar vi oss att du är kreativ och produktiv. Du har ett mod och vilja att tränga igenom bruset och sticka ut är din största drivkraft. Du utmanar, vågar testa nytt och konceptualiserar stort som smått. Du ser möjligheter där andra ser problem och har en prestigelös inställning. Du är en lagspelare som aktivt bidrar till teamet med din kompetens och samarbetsförmåga.

Du har förmågan att omsätta företagets kommersiella plan till innovativa kommunikationskoncept, där all kommunikation i alla kanaler håller ett visuellt uttryck som både är kommersiellt, innovativt och i enlighet med bolagets varumärkesstrategi.

Du förstår den varumärkesbyggande processen och kan utveckla grafiska profiler och visuell storytelling. Vi utgår från att du är en stjärna på Adobe Creative Suit, Photoshop, InDesign och Illustrator. Vitamin Well jobbar internationellt så att kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift är ett måste.

Du har antagligen en utbildning från någon av de ledande kreativa skolorna, med en djup förståelse gällande rådande och kommande trender inom sociala medier, kommunikation och design. Du jobbar idag som AD på en byrå eller i ett inhouseteam.

Du har vana av att driva globala kreativa projekt och älskar att vara i miljöer i ständig förändring.

På Vitamin Well behöver du vara framåtlutad, nyfiken med att mod att våga hitta nya lösningar till alla deras marknader.

Om företaget

Vitamin Well är ett svenskt företag som sedan starten 2008 växt kraftigt och består idag av sex varumärken; Vitamin Well, NOCCO (No Carbs Company), Barebells, NOBE aloe vera, Smiling och Tyngre. De finns representerade i större delen av Europa, USA samt delar av Asien.

Vitamin Well som arbetsplats består av drivna personer och en kultur som kännetecknas av att de hela tiden vill dela kunskap och erfarenhet och säkerställa att de tillsammans utvecklar bolaget såväl som dem själva.

Övrig information

Visst låter det som en spännande roll! Sök gärna tjänsten idag då vi löpande intervjuar kandidater. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på kontoret i centrala Stockholm. WorkStudio arbetar med kompetensbaserad metodik i sina rekryteringar och hanterar alla kvalificerade ansökningar utan hänsyn till kön, ålder och bakgrund.
Sök denna tjänst Skriv ut Tipsa en vän
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm