Rekryteringsassistent – WORKSTUDIO

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Vi växer och behöver nu ytterligare en stjärna som vill arbeta som Rekryteringsassistent med våra uppdrag inom rekrytering och konsultuthyrning. Några av våra kunder är H&M, J.Lindeberg, Media.Monks, INGO, Coop, AMF Fastigheter och många fler.

I rollen som Rekryteringsassistent ansvarar du för att bygga upp och förvalta ett stort nätverk av kandidater och konsulter, med specialistkompetens från kommunikationsområdet. Du kommer att få möjlighet att lära dig hela rekryteringsprocessen hos oss, dvs från första kundmötet till anställd kandidat/konsult. Du kommer att stötta kollegorna i delar av processen med tex search och intervjuer med möjlighet att växa till en roll som Rekryteringskonsult på WorkStudio.

Din profil

Vi söker dig som har studerat marknadsföring alternativt reklam. Meriterande om du också har arbetat i en operativ roll på en reklambyrå eller marknadsavdelning och på så vis fått en förståelse för olika roller. Du har en passion för relationer och människor.

Du har:

  • 1–2 års erfarenhet i en operativ roll på reklambyrå eller marknadsavdelning.
  • Utbildning i marknadsföring.
  • En flink användare av Linkedin och andra sociala medier.

Som person är du en naturlig teamspelare och nätverksbyggare med förmåga att skapa och utveckla relationer både IRL och digitalt. För att trivas i rollen är du målinriktad och uthållig. Du är strukturerad och organiserad med en förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter.

Du har ett hjärta i mångfald och inkludering och vill vara med och bygga en framtida kommunikationsbransch med lika villkor för alla. Hos oss får du bidra på riktigt till något som är viktigt!

Om företaget

WorkStudio är ett konsultföretag som arbetar med rekrytering, konsultuthyrning och organisationsutveckling inom kommunikationsbranschen. Vi som arbetar på WorkStudio har själva arbetat operativt inom kommunikation och marknad. Därmed har vi en stor branschkännedom och ett gediget nätverk. WorkStudio är ett företag med hjärtat i mångfald och inkludering.

Övrig information

Visst låter det som en spännande roll! Sök gärna tjänsten idag då vi löpande intervjuar och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi har hittat vår stjärna! Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på kontoret i centrala Stockholm. WorkStudio arbetar med kompetensbaserad metodik i sina rekryteringar och hanterar alla kvalificerade ansökningar utan hänsyn till kön, ålder och bakgrund.

Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Emily de Piro
Kontaktperson
Emily de Piro
0708 43 44 07