Emma Liwergren, HR chef – Sneakersnstuff, Kalitsa Calendralis, Global Operations Manager Identity - H&M, Mariana Sundin, Chief HR Officer - Zound Industries, Frida Asante, Global Operations Manager Women - H&M, Linda Woodford, Group Manager H&M Studios - H&M, Helya Riazat, Rektor – Järvaskolan, Raisa Räisänen, Chief Marketing Officer - IDEAL OF SWEDEN, Johanna Herrman, Chef marknad och kommunikation - Länsförsäkringar Stockholm, Rasmus Bjurström, VD - Forsman & Bodenfors Daily, Emily de Piro, Partner – WorkStudio, Jessica Tan, HR Country Lead - Hewlett Packard Enterprise, Manel Rodrick, Development Leader – Järvaskolan, Roshanak Fatahian, Co-founder - All of us.

Nätverket – Diversify or die

Tillsammans med landets bästa språkrör inom mångfald, inkludering och lika villkor för alla vill vi nu bjuda in dig till årets nätverk för kommunikationsbranschen. Syftet är att tillsammans med chefer bygga en framtida bransch som välkomnar alla oavsett kön, ålder och bakgrund.

Nätverket är tillgängligt för chefer som arbetar med marknadsföring och kommunikation och som har personalansvar. Nätverket kommer att fungera som en injektion av ny kunskap från dem bästa i ämnet samt ”runda bordet samtal” för att förankra hur det faktiskt ser ut på våra marknads- och kommunikationsavdelningar samt på byråerna idag.

Vi vet att du som chef/ledare besitter kunskap kring ämnet mångfald, inkludering och lika villkor för alla. Trots det fortsätter vår bransch att se likadan ut som den alltid har gjort. Idag är det knappast någon som inte känner till vinsterna med jämställda och inkluderande arbetsplatser, men det kan vara svårt att bryta normer.

Vi lyfter på stenar, diskuterar framgångar och utmaningar i ämnet för dig som chef och vi ger dig stöd och verktyg till att kunna göra mer. Din enda förberedelse inför varje nätverksträff är att fundera på vilka utmaningar du som chef har kring ämnet i fokus.

Som medlem i nätverket vill vi inspirera dig att våga tänka nytt. Vi ger dig inspiration och kunskap i ämnet. Du ger oss en inblick i din vardag. Tillsammans med dig kan vi förändra branschens beteende för alltid.

Nätverket kommer ledas av Helya Riazat, vinnare av Framtidens kvinnliga ledare 2021, Christina Knight, författare och grundare av Mad Women Academy och Emily de Piro, partner på WorkStudio.

MEDLEMMAR

 • Emily de Piro, Partner – WorkStudio
 • Emma Liwergren, HR chef – Sneakersnstuff
 • Frida Asante, Global Operations Manager Women – H&M
 • Helya Riazat, Rektor – Järvaskolan
 • Jenny E Kaiser, Managing Director/Vice VD, Åkestam Holst
 • Jessica Tan, HR Country Lead – Hewlett Packard Enterprise
 • Johanna Herrman, Chef marknad och kommunikation – Länsförsäkringar Stockholm
 • Kalitsa Calendralis, Global Operations Manager Identity – H&M
 • Linda Woodford, Group Manager H&M Studios – H&M
 • Manel Rodrick, Development Leader – Järvaskolan
 • Mariana Sundin, Chief HR Officer – Zound Industries
 • Raisa Räisänen, Chief Marketing Officer – IDEAL OF SWEDEN
 • Rasmus Bjurström, VD – Forsman & Bodenfors Daily
 • Roshanak Fatahian, Co-founder – All of us

Innehåll

I medlemskapet ingår fyra halvdagar med fokus på mångfald och lika villkor för alla enligt följande:

JanIntroduktion i ämnet tillsammans med Helya Riazat, vinnare av Framtidens kvinnliga ledare 2021.
FebVärdering- och företagskultur. Policy och arbetsprocesser för ett aktivt mångfalds- och jämställdhetsarbete vid rekrytering i form av kravprofilsbeskrivning och intervju.
MarsAtt skapa inkluderande kommunikation, tillsammans med grundarna från nätverket All of Us, Roshanak Fatahian, Canan Yasar och Nicole Kavander.
AprilDitt ledarskap idag och framåt.

Var

Järvaskolan, Isafjordsgatan 30C, Kista.

När

Nätverket är kostnadsfritt. Anmäl ditt intresse nedan.

Helya Riazat, vinnare av framtidens kvinnliga ledare 2021. Helya är organisationskonsult inom inkludering och mångfald samt rektor och medgrundare till Järvaskolan. Helya har tio års erfarenhet av jämställdhet och mångfaldsfrågor, med stort fokus kring ledarskap och arbetsprocesser. Helya stöttar organisationer i förändring, vägleder och bidrar med rätt intersektionella verktyg inom ämnet.

Christina Knight, en av kommunikationsbranschens främsta talespersoner för mångfald, jämställdhet och inkludering. Med 36 års erfarenhet av branschen som Copywriter och Creative director är hon också grundare till Mad Women Academy för online-utbildningar inom just de här frågorna, som hon ser är helt avgörande för branschens relevans och framtid. Hon har föreläst och undervisat över hela världen, belönats med priser för sin kreativitet och sitt ledarskap. Hennes två böcker ’Mad Women’ och ’Not Buying It’ har fått global spridning och uppmärksamhet.

Emily de Piro har de senaste tjugo åren arbetat inom kommunikationsbranschen. Hon har erfarenhet av operativa såväl som strategiska roller inom byråbranschen samt de senaste tio åren som chef inom organisationsutveckling, rekrytering och konsultuthyrning inom branschen.