Hör gärna av dig!

Vi som arbetar på WorkStudio har själva arbetat operativt inom PR, kommunikation, marknad och i kommersiella onlinetjänster. Därmed har vi en stor branschkännedom och en stor passion för området. Det resulterar även i en djup affärsförståelse för de faktiska utmaningarna, mer än bara en kravprofil. För att kvalitetssäkra att kandidaten är rätt för rollen arbetar vi med kompetensbaserad metodik och vi är certifierade inom personbedömning och kan även erbjuda olika typer av kunskapstester.

Vi har under åren byggt upp ett gediget nätverk av relevanta kandidater, konsulter och uppdragsgivare och driver även egna kommunikationsnätverk, i syfte att matcha rätt talang med möjlighet, individ med organisation och vision med färdighet.

Oavsett om du söker en ny utmaning, en ny kollega eller vill utveckla din organisation - kontakta oss så pratar vi mer om hur vi kan ta nästa steg!

Jessica grip

Rekrytering & Konsultuthyrning - Partner
070 421 50 26

jessica.grip@workstudio.se

Jessica har 20 års erfarenhet av att arbetat med svenska och internationella företag inom rekrytering, konsultuthyrning, HR, kompetens- och organisationsutveckling. Hon har även i många år haft ansvaret för hela outsourcing - och helhetslösningar för större funktioner inom administration och kommunikation. Hon har arbetat både operativt och strategiskt och byggt upp funktioner/avdelningar från början. Jessica har utbildning inom personal, HR och psykologi. Hon har en omfattande kunskap av ledarskap och affärsutveckling inom rekrytering och konsulttjänster. Oavsett om du söker en ny utmaning, ny kollega eller vill utveckla din organisation så hjälper hon dig.

Mia Ljunggren

Rekrytering & Konsultuthyrning - Partner
073 066 55 22

mia.ljunggren@workstudio.se
Linkedin

Mia har mer än 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen. Hon har arbetat i olika operativa och strategiska roller inom marknad, kommunikation och PR på bland annat GANT, Åhléns, SAS, Expressen samt ledande reklambyrå. Idag arbetar Mia med rekrytering och konsultuthyrning av alla tjänster inom marknad, kommunikation och PR. Hennes många år i olika tjänster på marknadsavdelningar, Inhouseavdelning och på reklambyrå har gett henne djup kunskap gällande olika roller och processer samt förståelse för kundens situation och utmaningar.

Jessica Grip

Rekrytering & Konsultuthyrning - Partner
070 421 50 26

jessica.grip@workstudio.se
Linkedin

Jessica har 20 års erfarenhet av att arbetat med svenska och internationella företag inom rekrytering, konsultuthyrning, HR, kompetens- och organisationsutveckling. Hon har även i många år haft ansvaret för hela outsourcing - och helhetslösningar för större funktioner inom administration och kommunikation. Hon har arbetat både operativt och strategiskt samt byggt upp funktioner/avdelningar från början. Jessica har utbildning inom personal, HR och psykologi. Hon har en omfattande kunskap av ledarskap och affärsutveckling inom rekrytering och konsulttjänster. Oavsett om du söker en ny utmaning, ny kollega eller vill utveckla din organisation så hjälper hon dig.

Emily de Piro

Rekrytering & Konsultuthyrning - Partner
0708 43 44 07

emily.depiro@workstudio.se
Linkedin

Emily har lång erfarenhet från kommunikationsbranschen och har de senaste tio åren arbetat i ledande chefsroller inom People Management. Hon har arbetat med över 300 företag, svenska och internationella, i uppdrag med rekrytering, konsultuthyrning och organisationsutveckling. Emily har också utvecklat och drivit landets största nätverk av Inhousechefer. Hennes styrka är att utveckla kunder, affärer och samarbeten, effektivisera och förbättra arbetssätt och att finnas där som bollplank i det dagliga arbetet för sina kunder. Med 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen och passion för kommunikation har Emily stor branschkännedom, affärsförståelse och förståelse för kundens faktiska utmaning.

Nina Rehnmark

Rekrytering & Konsultuthyrning
072 703 96 66

nina.rehnmark@workstudio.se
Linkedin

Nina har lång och bred erfarenhet från mediehus, media- och reklambyrå samt från ledande roller på marknadsavdelningar. Under de 15 åren som hon har varit verksam har hon arbetat på bolag som Bonnier Tidskrifter, Omnicom Media Group, Verizon Media, Drama Queen och Ur & Penn. Nina har hanterat stora mediabudgetar, arbetat fram strategier, skapat innovativa varumärkesbyggande och säljdrivande kampanjer för några av de största reklamköparna i Sverige. Hon har även varit personalansvarig och rekryterat i sina tidigare roller och har stort nätverk i branschen. Hennes affärsdriv, energi och brinnande intresse för människor och marknadsföring har gett henne en stor kunskap för kundernas incitament och vilka olika arbetsprocesser som de har.

Emilie Idengren

Rekrytering & Konsultuthyrning
072 198 02 57

emilie.idengren@workstudio.se
Linkedin

Helya Riazat

Organisationsutveckling - I&D
0708 43 44 07

info@workstudio.se

Helya, vinnare av Framtidens kvinnliga ledare 2021 och vår organisationskonsult inom inkludering och mångfald. Helya har tio års erfarenhet av jämställdhet och mångfaldsfrågor, med stort fokus kring ledarskap och arbetsprocesser. Helya har en juridisk bakgrund och är bland annat medgrundare och rektor för Järvaskolan, en högstadieskola för barn i socioekonomiskt utsatta områden. Helya stöttar organisationer i förändring, vägleder och bidrar med rätt intersektionella verktyg inom ämnet.

Markus Nanck

Talent Agent - Tech
0708 43 44 07

info@workstudio.se
Linkedin

Markus är Talent Agent, strateg och rådgivande inom digitala tjänster och produkter. Markus är UX Director och har arbetat i över 20 år i kommersiella onlinetjänster med stora svenska och internationella företag som The Absolut Company, Mediaplanet, Agria och Nobia. Markus har även drivit egna digitala byråer med spännande kunder.

Christina Knight

Organisationsutveckling - I&D
0708 43 44 07

info@workstudio.se
Linkedin

Christina Knight är en av kommunikationsbranschens främsta talespersoner för mångfald, jämställdhet och inkludering. Med 36 års erfarenhet av branschen som Copywriter och Creative director är hon också grundare till Mad Women Academy för online-utbildningar inom just de här frågorna, som hon ser är helt avgörande för branschens relevans och framtid. Hon har föreläst och undervisat över hela världen, belönats med priser för sin kreativitet och sitt ledarskap. Hennes två böcker ’Mad Women’ och ’Not Buying It’ har fått global spridning och uppmärksamhet.