Diversify or die

Diversify or die

Vi som arbetar inom rekrytering är noga med att betona att vi arbetar kompetensbaserat och att varken ålder, kön eller nationalitet spelar någon roll, men trots det ser vi en homogen kommunikationsbransch. För oss är det viktigt att hela branschen tar ett större ansvar.

Vi är säkra på att vi som samarbetspartner i rekryteringar både kan inspirera och utveckla våra kunder till att våga tänka annorlunda. Vi är fullt medvetna om att det kommer att ta tid, men vi har bestämt oss att vara med och bygga en framtida kommunikationsbransch som ser väsentliga fördelar med inkludering. En bransch som vi är stolta över att få vara en del av.

Vi arbetar självklart kompetensbaserat i alla våra processer, men för att förändra en bransch behövs det mer än så. Därför har vi valt att samarbeta med landets bästa språkrör inom mångfald, inkludering och lika villkor för alla och skapat ett nätverk för rekryterande chefer inom kommunikation i syfte att vilja förändra och förbättra kommunikationsbranschen till en ljusare framtid för alla. Läs mer om Nätverket Diversify or Die.

WorkStudio har också ett nära samarbete med Järvaskolan i Kista. En högstadieskola för barn i socioekonomiskt utsatta områden strax norr om Stockholm. Skolans vision är att skapa en värld där alla barn får gå i en bra skola som inspirerar till gränslösa drömmar och motiverar till högre studier. Tillsammans bygger vi nätverk mellan skolans ledning, elever och kommunikationsbranschen i syfte att utbilda och inspirera till en bättre framtid för alla. Läs mer om vårt samarbete med Järvaskolan.

WorkStudio bidrar på riktigt till något som är viktigt.

WorkStudio är även stolt samarbetspartner till: