Dominique Hernandez, Digital Designer på Svenska Postkodlotteriet

Dominique arbetar som Digital Designer på Svenska Postkodlotteriets inhousebyrå. Hans roll sträcker sig över ett brett spektrum av ansvarsområden, från att delta i den initiala kreativa processen till att driva och producera kampanjer och koncept till digitala medier.

Teamet där Dominique arbetar består av 14 individer med en mängd olika expertisområden och erfarenheter. De driver en tydlig och strukturerad kreativ process som är avgörande för att hantera de många kampanjer de genomför varje år. Enligt Dominique är nyckeln till ett effektivt team att inkludera olika bakgrunder och erfarenheter samt att uppmuntra en iterativ process av konstant utveckling och förbättring.

För Dominique är det bästa med att arbeta på Svenska Postkodlotteriet att få möjligheten att träffa förmånstagarna och uppleva den tacksamhet Postkodlotteriets arbete ger. Han uppskattar också den extremt kreativa miljön och det öppna mottagandet av nya idéer och förbättringar.

Som Digital Designer är Dominique medveten om den ständigt föränderliga naturen av design och teknik. Han ser fram emot utvecklingen av sin roll och tror att framtiden kommer att innebära en fördjupad förståelse för AI och nya verktyg. Trots dessa tekniska förändringar är han övertygad om att den kreativa friheten som designer kommer att bestå.

Dominiques övergång till Svenska Postkodlotteriet under rekryteringsprocessen med WorkStudio var en smidig upplevelse. Han kände att det var en perfekt match både för honom som arbetstagare och för företaget som arbetsgivare.

”WorkStudio skötte rekryteringen professionellt och gav mig en känsla av att bli sedd och förstådd genom hela processen. Jag skulle varmt rekommendera WorkStudio till andra som söker nya karriärmöjligheter”, hälsar Dominique.

Se alla nyheter