Nyheter

Här samlar vi information om oss på Work Studio och inspirerande artiklar från kommunikationsbranschen i stort.

Framgångsrik tillväxt på ATG:s inhousebyrå, i ledning av Maria Ideström.

”WorkStudio har en fingertoppskänsla i att hitta rätt både i kompetens och personlighet hos konsulterna! Den första konsulten ledde även till en anställning hos oss på ATG”, hälsar Maria Ideström, Inhousebyråchef på ATG. 

Läs mer

WORKSTUDIO FIRAR 2 ÅR!

”Vi är otroligt stolta över vad vi har åstadkommit under de senaste två åren”, säger Mia Ljunggren, VD för WorkStudio. ”Vårt fokus på mångfald och inkludering har varit en stor del av vår framgång och vi ser fram emot att fortsätta bidra till en mer jämlik kommunikationsbransch i framtiden.”

Läs mer

JOSEPHINE LI, HEAD OF THE MIX STOCKHOLM, THE ABSOLUT COMPANY

Jag tycker att WorkStudio är professionella, lyhörda och snabba. Har stort nätverk och branschförståelse, allt från affär till behov av kreativitet. Vi har en bra kommunikation och WorkStudio kan snabbt omvandla vårt behov – till en faktisk kandidat på kort tid.

Läs mer

Christina Knight, moderator i vårt nätverk: DIVERSIFY OR DIE

För att på riktigt vara med och förändra vår bransch har vi bland annat startat ett nätverk tillsammans med landets bästa språkrör inom mångfald, inkludering och lika villkor för alla. Christina Knight är en av två moderatorer till vårens nätverksträffar som startar den 9 mars. Syftet är att tillsammans med chefer bygga en framtida kommunikationsbransch som välkomnar alla oavsett kön, ålder och bakgrund

Läs mer

Betsey Gusman, en av våra konsulter

Betsey är en av våra stjärnor som arbetar på The ABSOLUT Company, via oss på WorkStudio!

Läs mer

Referens: Lena Bergqvist, Inhousebyråchef på Svenska Postkodlotteriet

– Jag fick ett väldigt bra intryck av WorkStudio när jag själv var kandidat. Tydlig information om vad som hände i rekryteringsprocessen och bra feedback. Det gjorde att jag kände mig trygg att använda WorkStudio när jag sedan själv skulle rekrytera. De har bra kunskap om branschen och jag fick snabbt bra kandidater som förslag, säger Lena.

Läs mer