Nyheter

Här samlar vi information om oss på Work Studio och inspirerande artiklar från kommunikationsbranschen i stort.

Referens: Lena Bergqvist, Inhousebyråchef på Svenska Postkodlotteriet

– Jag fick ett väldigt bra intryck av WorkStudio när jag själv var kandidat. Tydlig information om vad som hände i rekryteringsprocessen och bra feedback. Det gjorde att jag kände mig trygg att använda WorkStudio när jag sedan själv skulle rekrytera. De har bra kunskap om branschen och jag fick snabbt bra kandidater som förslag, säger Lena.

Läs mer

NÄTVERKET – DIVERSIFY OR DIE

Tillsammans med landets bästa språkrör inom mångfald, inkludering och lika villkor för alla; Christina Knight och Helya Riazat vill vi på WorkStudio bjuda in dig till nästa omgång nätverk för kommunikationsbranschen. Syftet är att tillsammans med chefer bygga en framtida bransch som välkomnar alla oavsett kön, ålder och bakgrund.

Läs mer

The Marketing & Creative team at Fogia invests in new talents

The Marketing & Creative team plays a very important role in the growth of Fogia’s business. It’s the team’s responsibility to create and maintain demand, relevance and engagement for our products.

Läs mer

Höstmingel med WorkStudio

Tack till er som kom igår och förgyllde vår kväll på WorkStudios höstmingel!

Läs mer

Rekryteringsproffsen: Så attraherar du – och behåller – talang

Pandemin förändrade inställningen till distansarbete, kan man som arbetsgivare idag begära att alla ska vara på kontoret hela tiden?

Läs mer

Tillväxten hotas av talangbrist.

Att rekrytera rätt är helt avgörande för företagens utveckling och framgång framåt, intygar Mia Ljunggren, Partner på WorkStudio.

Läs mer