Ellen, vår stjärna på Adlibris. 

För närvarande innehar Ellen Wennerström rollen som Nordic Media & Campaign Manager på Adlibris marknadsavdelning, via oss på WorkStudio. I samarbete med företagets Marknadschef är hon ansvarig för utformningen av mediaplanen, vilken baseras på företagets affärs- och varumärkesstrategi. Därefter sker fördelningen av mediabudgeten över de olika mediekanalerna för respektive marknad.

Tillsammans med medialeverantörerna utvärderar de kampanjerna och optimerar även under kampanjperioderna för bästa effekt. En annan betydelsefull uppgift som ingår i hennes arbetsuppgifter hos Adlibris är att hantera samarbeten med olika bokförlag, särskilt i samband med boklanseringar.

Det bästa med att vara konsult via WorkStudio är tillgången till deras stora nätverk av likasinnade individer som arbetar i samma bransch, nämligen marknadsförare och kommunikatörer. Jag har utvecklats enormt under det här året, tack vare möjligheten att arbeta som konsult via WorkStudio. Jag har också förverkligat min dröm om att starta eget företag. WorkStudio består av ett härligt gäng med drivna och kompetenta individer, och jag rekommenderar varmt att prova på att arbeta som konsult via WorkStudio för de som är nyfikna på ett nytt uppdrag.

Är du intresserad av att arbeta som konsult? Join us. Vi är alltid på jakt efter nya talanger. Eller kanske behöver din avdelning en konsult, eller hjälp med rekryteringsprocessen. Tveka inte att kontakta oss idag: info@workstudio.se.

Se alla nyheter