Framgångsrik tillväxt på ATG:s inhousebyrå, i ledning av Maria Ideström.

ATG är spelbolaget som erbjuder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. Deras uppdrag är att trygga den långsiktiga utvecklingen för trav- och galoppsporten genom att ansvarsfullt erbjuda häst-, sport- och casinospel. Ute på Solvalla i Bromma hittar vi deras stora inhousebyrå. Chef för avdelningen är Maria Ideström som har arbetat på ATG sedan 2015.

Under åren har Maria byggt upp hela inhousebyrån som idag består av ett team om 17 personer. I teamet finns Produktionsledare, Copywriters, Designers och olika specialistkompetenser. Det finns en bred kompetens i gruppen där engagemang och teamwork värdesätts högt.

Inhousebyrån fokuserar idag på digital kommunikation, CRM, butiksaktivering, sociala medier, varumärkesprojekt, event och sponsring för våra tre affärsområden. ATG vill vara spelbranschens ledande förebild och de lägger ner mycket arbete på att kommunicera på ett schysst och ansvarsfullt sätt. Avdelningen producerar ca 12 000 banners årligen!

Åkestam Holst är ATG:s reklambyrå och de har ett nära samarbete med inhousebyrån, enligt Maria.

”Vi strävar efter att ständigt vara tekniskt uppdaterade och se till att vår visuella kommunikation håller hög kvalitet. Vi har många projekt att ta oss an och det är riktigt spännande!”, säger Maria.

Vi på WorkStudio har fått möjlighet att hjälpa Maria med rekrytering och inhyrning av konsulter till hennes team. Vi har bland annat hjälpt Maria med en Grafisk Formgivare och en Produktionsledare under det senaste året.

”Jag kontaktade WorkStudio för att i första hand hyra in en resurs på kort varsel. Jag vet att ni kan branschen och att ni har många upparbetade kontakter sedan tidigare. WorkStudio har en fingertoppskänsla i att hitta rätt både i kompetens och personlighet hos konsulterna! Den första konsulten ledde även till en anställning hos oss på ATG”, hälsar Maria Ideström, Inhousebyråchef på ATG. 

Läs mer om ATG, deras historia, varumärken, hur de arbetar med hållbarhet och mycket mer här.

Se alla nyheter