Glad sommar!

I april startade vi WorkStudio. Vi hade en gemensam dröm att vilja förändra en bransch. En kommunikationsbransch som vi verkat i mer eller mindre hela vårt arbetsliv. En bransch som vi är oerhört stolta över att få vara en del av.

Vi hade en tydlig agenda att äntligen få släppa taget om det trygga och att kasta sig ut, mitt i en pågående pandemi för att starta eget. Starta något nytt. Starta något viktigt som på riktigt kan göra skillnad.

Vår expertis är rekrytering, konsultuthyrning och organisationsutveckling inom kommunikationsbranschen. Vi har gedigen erfarenhet av just detta. Vi har arbetat i över tio år som rekryterare och mer är tio år i olika tjänster på marknadsavdelningar och byråer.

Men vi ville något mer. Våra hjärtan klappade för mångfald och inkludering. Vi ville förändra den homogena kommunikationsbransch som alla lyfte som ett problem, men som få tog tag i. Vi vet att det kommer att ta tid och vi vet också att vi behöver göra detta tillsammans med fler för att kunna skapa en förändring. Desto fler desto bättre. Vårt mål är att bygga nätverk med dom som är bäst på mångfald och inkludering. Vår agenda är tydlig och vi har en väg framåt. All of us är en av våra samarbetspartners.

Vi på WorkStudio utmanar våra kunder i frågor som rör mångfald. Vi kompetenssäkrar våra processer och vi breddar hela tiden vårt nätverk av kandidater. Men vi kan göra mer än så. Därför startar vi till hösten ett nätverk för branschens toppskikt för att tillsammans skapa samsyn kring mångfald och inkludering. Ett nätverk som togs emot med öppen och varm famn både i byråbranschen och på marknadsavdelningar. Tack Åkestam Holst, Forsman & Bodenfors, iDeal of Sweden, H&M, Länsförsäkringar och många fler. Tillsammans kommer vi kunna skapa skillnad för en framtida bransch med lika villkor för alla. Vi ser fram emot en spännande höst tillsammans med er!

En annan del som vi valt att lägga stort fokus på är att få in nya stjärnor till kommunikationsbranschen. Vi fick tips på en skola i Kista, Järvaskolan. En högstadieskola med fantastiska barn från bla Rinkeby, Tensta och Kista. Tillsammans med skolans rektor tog vi fram en plan på hur vi på bästa sätt skulle kunna förbereda eleverna till arbetslivet efter skolan, men också få inspirera dem till vår kommunikationsbransch. Vårt engagemang i skolan ger oss så mycket energi och vi är oerhört stolta över dem och den skillnad de gör för dessa barns framtid. Helya Riazat, som är rektor är även vår organisationskonsult och som för övrigt vann årets kvinnliga ledare 2021!

Vi på WorkStudio vill tacka för ert förtroende, både våra kunder, konsulter och alla ni härliga kandidater som vi varit i kontakt med under året! Och sist men inte minst, vi har nya spännande kunder och tjänster uppe på sidan LEDIGA TJÄNSTER. Vi hoppas kunna locka dig med något!

Glad sommar!

Se alla nyheter