Julia Högfeldt, konsult via WorkStudio

Julia är en av våra stjärnor som arbetar på H&M, via oss på WorkStudio!

Hon arbetar som Projektledare på H&Ms globala inhouseavdelning. Julia ansvarar för stora, internationella 360-kampanjer för Divided, från brief till slutproduktion med många intressenter i varje projekt.

Jag tycker att det är härligt att arbeta som konsult via WorkStudio. Tack vare det har jag två organisationer, både H&M och WorkStudio som stöttar mig i mitt uppdrag. Jag har WorkStudio att tacka för att jag fick in en fot på H&M, vilket i sin tur har lett till att jag nu får möjligheten att vara kvar på H&M i en ny roll, som jag ser mycket fram emot. // Julia

Tack Julia för att du är den du är och för ditt fantastiska arbete du utför på H&M!

Är du intresserad att arbeta som konsult via WorkStudio? Join us! Vi letar alltid efter nya talanger!

Se alla nyheter