Operativ Account Manager Event - Minnesota Communication

Vi söker

Är du på jakt efter nya kollegor? Perfekt, vi har 25 stycken åt dig!
Vi letar efter en Account Manager men i första hand efter en ny kollega. En ny kollega som gillar att jobba tillsammans och ro fantastiska idéer i land, gillar en utmaning och att ha kul på vägen. Välkommen till ett gäng som stöttar, svettas och firar tillsammans!

Arbetsbeskrivning

Som Account Manager på Minnesota ansvarar du för att leda, planera och genomföra kundprojekt. I rollen ingår det att ta fram projekt- och tidsplaner, budgetplanering, kommunikationsplaner, logistik, och efterarbete/utvärderingar. Du driver projektet från start till mål och ser till att vi når uppsatta mål samtidigt som du har en nära kommunikation och dialog med kunden såväl som det interna projektteamet. Då våra kunduppdrag oftast är integrerade projekt med event, sponsring eller annan content marketing som bas har du ett stort intresse för kommunikation och gillar att göra affärer. Minnesota erbjuder en varierad arbetsvardag med stora möjligheter för kreativitet och problemlösning. Till din hjälp för att leverera projekt i världsklass har du ett gäng proffsiga Account Directors, Production Managers och kreatörer. Om du har läst ända hit finns det en stor chans att du är den vi söker. Vi är som sagt ute efter en kollega så om du har de rätta kvalifikationerna, skicka in dem, så tar vi gärna ett möte berättar mer om oss och hur vi jobbar.

Din profil

För att lyckas i rollen som Account Manager ser vi gärna att du har:

- Ett par års erfarenhet från liknande uppdrag på byrå eller kundsidan.
- Du gillar att både ta eget ansvar och att jobba i team.
- Du har en stark organisatorisk förmåga, är bra på att identifiera och prioritera för att nå uppsatta mål.
- Du är bra på att leda och motivera det interna teamet såväl som kundteamet.
- I rollen kan du förvänta dig att hantera flera projekt samtidigt var och en i olika faser. Det kräver en förmåga att effektivt växla mellan olika projekt och anpassa dig till dess specifika krav.

Om företaget

Minnesota är en mångfaldigt prisbelönad Brand Engagement-byrå. Medarbetare och kunder är idag viktiga nyckelspelare i företags och varumärkens relationer med omvärlden. Engagerade människor skapar smarta idéer och ger organisationer kraft. Minnesotas ambition är att vara en strategisk partner för alla som vill engagera sina olika målgrupper. Vi har finaste kontoret på Vasagatan i Stockholm och erbjuder tjänster inom live events, sponsringsaktivering, employer branding, integrerade kampanjer, digitala och sociala medier samt film och design.

Övrig information

Detta är en tillsvidaretjänst med start så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Rekryteringsprocessen sköts av Helena Österberg på Minnesota Communication.
Har du frågor gällande tjänsten, vänligen mejla: helena.osterberg@minnesota.se

WorkStudio arbetar med kompetensbaserad metodik i sina rekryteringar och hanterar alla kvalificerade ansökningar utan hänsyn till kön, ålder och bakgrund.

Apply Print Tell a friend
Anställningsform / Form of employment
Tillsvidare
Omfattning / Period of employment
Heltid
Placering / Location
Stockholms län
Kontaktperson / Contact person
Partner & Rekryteringskonsult
+46730665522
mia.ljunggren@workstudio.se