Praktikant - WorkStudio

Vi söker

Nu söker vi dig som har en längre praktik under din utbildning eller kanske precis blivit klar och är sugen på en praktikplats hos oss. Vi heter WorkStudio och är ett rekryteringsföretag med kontor nära Stureplan. Vi hjälper våra kunder med rekrytering och hyr ut konsulter inom marknad och kommunikation. H&M, The Absolut Group, Fjällräven och Unicef är några av våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Nu vill vi ta ett nästa steg vad gäller vår marknadsföring! Vi söker dig som brinner för digital marknadsföring och hur man med en liten budget kan göra underverk. Du kommer till ett företag med drivna och nyfikna kollegor. Tillsammans med dig vill vi sätta strategin för vår närvaro i sociala medier, skapa content för affären som inspirerar samt publicering av innehåll i digitala kanaler.

Hos oss kommer du att få:

  • hjälpa oss att sätta en SoMe-strategi, utifrån research och omvärldsanalys.
  • skriva texter, artiklar och göra intervjuer för publicering i utvalda kanaler.
  • producera content i form av bilder och rörligt material.
  • följa upp och analysera statistik i Google Analytics.

Din profil

Vi tror att du:

  • är färdig eller strax är färdig med din utbildning inom digital marknadsföring.
  • drömmer om att få hugga tag i ett projekt som både är strategiskt och operativt.
  • har erfarenhet av att skapa content, text och bild för digitala kanaler.
  • har erfarenhet av verktyg inom bild- och videohantering.

Som person är du social, kreativ och tycker om när det är högt tempo. Du har ett stort intresse för marknadsföring och håller dig uppdaterad i digitala trender. Du är strategisk, affärsdriven och gillar sälj. Du en lagspelare, samtidigt som du också har ett väl utvecklat självledarskap.

Om företaget

WorkStudio är ett konsultföretag som arbetar med rekrytering, konsultuthyrning och organisationsutveckling inom kommunikationsbranschen. Vi som arbetar på WorkStudio har själva arbetat operativt inom kommunikation och marknad. Därmed har vi en stor branschkännedom och ett gediget nätverk. WorkStudio är ett företag med hjärtat i mångfald och inkludering. Vi vill vara med och bygga en framtida kommunikationsbransch med lika villkor för alla. Vi vill bidra på riktigt till något som är viktigt!

Övrig information

Vi söker dig som letar efter en praktikplats under hösten. Vi ser gärna att du kan arbeta från vårt kontor i Stockholm 2-3 dagar i veckan under en period om minst 3 månader, gärna mer. Vi är flexibla vad gäller heltid eller halvtid. Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater i början på augusti.

WorkStudio arbetar med kompetensbaserad metodik i sina rekryteringar och hanterar alla kvalificerade ansökningar utan hänsyn till kön, ålder och bakgrund.

Apply Print Tell a friend
Anställningsform / Form of employment
Trainee
Placering / Location
Stockholms län
Kontaktperson / Contact person
Rekryteringskonsult / Partner
+46708434407
emily.depiro@workstudio.se