Affärsansvarig Projektledare – Reaktion Creative

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går inte att söka.

Arbetsbeskrivning

Reaktion är en av landets ledande tech-marketingbyråer inom datadriven kommunikation. Byrån är idag 23 personer, uppdelade på fyra affärsområden; Digital, CRM, Production och Creative. Nu söker Reaktion en strategisk projektledare i rollen som affärsansvarig för Creative.

Den primära uppgiften för dig som ansvarig för Creative blir att tillsammans med VD leda, utveckla, strukturera och effektivisera erbjudandet samt att hitta nya kunder såväl i Sverige som internationellt. Affärsområdet Creative består idag av två strategiska Projektledare och tillsammans med byråns andra affärsområden delar företaget på en studio med en Creative Director, kreatörer och produktionsledare om 10 personer.

I rollen som Affärsansvarig Creative kommer du bla att:

  • Ansvara för kundbearbetning.
  • Utveckla affären hos befintliga kunder.
  • Jobba nära i team med vår Creative Director och huvudansvarig produktionsledare.
  • Driva pitch och upphandlingar.
  • Leda och motivera teamet mot uppsatta mål och KPI:er.
  • Ha sälj- och budgetansvar för teamet.
  • Hjälpa kunder att uppnå och helst överträffa sina mål och inom ramen för detta, hjälpa kunderna genom hela kommunikationsprocessen, dvs från analys till strategi till uppföljning och utvärdering.
  • Att ingå i ledningsgruppen.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara en duktig strateg med en hög affärsförståelse samt vara en skicklig projektledare som kan skapa affärer och är leveranssäker i sina uppdrag. Du har troligen arbetat både på byrå och på kundsidan med erfarenhet av datadriven kommunikation. För att lyckas krävs att du är självgående och gillar att ta egna initiativ. Du behöver även vara strukturerad och målinriktad samtidigt som du är väldigt flexibel. Att tänka kanaloberoende är självklart för dig och du gillar att kastas in i både spännande och utmanande möten och projekt. Du tycker om att inspirera andra och är en skicklig presentatör. Du är strategisk, affärsdriven, gillar sälj, noggrann och nyfiken på omvärlden.

Om företaget

Vi skapar datadrivna upplevelser som får kunden att älska varumärket – genom hela konverteringsresan. I våra inspirerande lokaler på Kungsholmen hittar du en god stämning, kreativitet, stort engagemang och fokus på att både medarbetare och kunder mår bra. Reaktion är specialister på datadriven kommunikation inom både B2B och B2C och har kunder som Renault, Barncancerfonden, Svensk Fastighetsförmedling, Bluestep, DNB Bank, Lloyds Apotek m fl.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående på Reaktions kontor i Stockholm. Låter tjänsten intressant? Ansök gärna idag då vi löpande intervjuar kandidater.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Emily de Piro
Kontaktperson
Emily de Piro
0708 43 44 07
Jessica Grip
Kontaktperson
Jessica Grip
070 421 50 26