ART DIRECTOR – MEDIA.MONKS

Vi söker

Tjänsten är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Media.Monks är en global reklam- och marknadsföringsbyrå med digitalt fokus, som jobbar holistiskt med content, data, digital media och tech. Våra kunder har tillgång till ett globalt team på 6000 personer, utspridda på 57 kontor i 33 länder. MediaMonks jobbar med några av världens största varumärken, både globalt och på lokal nivå. Vår ambition är att förändra branschen; hur jobbet görs, vem som gör det och hur det mäts. Mångfald och jämställdhet är en viktig del av vår resa för att nå dit.

Vi söker dig som är en driven, formstark och nyfiken Art Director och som ser värdet av bra kommunikation i alla kanaler och alla lägen.

Som Art Director på Media.Monks kommer du att vara delaktig i den kreativa processen och producera kampanjer och koncept framför allt till digitalt- och rörligt media. Du kommer ansvara för att presentera, konceptualisering och formge olika kundprojekt och säkerställa den grafiska formgivningen, för såväl tryck, webb samt rörligt och digitalt material.

Du kommer ingå i ett team där ni tillsammans arbetar för att skapa innovativa reklamkampanjer som stämmer överens med kundernas ambitioner och mål. Hos oss kommer du till en dynamisk arbetsplats med positiv arbetsmiljö där tempot är högt och snabba förändringar och prestigelöshet hör till vardagen. Vill du vara med och skapa kraftfull och tydlig kommunikation? Brinner du för att lösa kommunikativa utmaningar? Då är du helt rätt person för oss!

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara kreativ med en hög affärsförståelse. Du har troligen arbetat i minst 3 år i liknande roll på byrå med erfarenhet av stora 360-kampanjer, framför allt digitalt och rörligt. Du har en grafisk utbildning på högskolenivå eller liknande och mycket goda kunskaper i skriftlig engelska och svenska.

Programvarorna som du arbetar obehindrat i är Photoshop, Indesign, Illustrator och det är en fördel om du även kan After Effects.

För att lyckas krävs att du är självgående och gillar att ta egna initiativ. Du behöver även vara strukturerad och målinriktad samtidigt som du är väldigt flexibel. Att tänka kanaloberoende är självklart för dig och du gillar att kastas in i både spännande och utmanande möten och projekt. Du tycker om att inspirera andra och är en skicklig presentatör. Du är kreativ, noggrann och nyfiken på omvärlden. Ett brinnande intresse för bilar är ett stort plus!

Om företaget

Media.Monks har en ambitiös vision att på riktigt förändra reklam- och marknadsföringsbranschen. Media.Monks jobbar med 8 av de 10 mest innovativa företagen i världen, nya varumärken såväl som etablerade, DTC såväl som B2B samt med globala kunder såväl som lokala.

I Stockholm bygger vi nu grunden för att även i Norden spegla utvecklingen och ambitionen vi har på både global och lokal nivå: att hjälpa våra kunder att ta kontroll över sin egen data, att bygga ut marknadsavdelningars egna ekosystem till smartare och effektivare kommunikationsverktyg samt skapa och producera content som gör skillnad. Tillsammans med våra 6000 kollegor världen över matchar vi rätt expertis med rätt jobb och är kostnadseffektiva utan att någonsin tumma på kvaliteten eller kreativiteten. Lokalt är vi ett litet men snabbt växande nordiskt team, som sitter i hjärtat av Stockholm City.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående med placering på kontoret i centrala Stockholm. Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Emily de Piro
Kontaktperson
Emily de Piro
0708 43 44 07