COPYWRITER FÖR KUNDS RÄKNING

Vi söker

Nu söker vi en Copywriter för konsultuppdrag på byrå i Stockholm. Som Copywriter kommer du att vara delaktig i den kreativa processen och producera kampanjer och koncept framför allt till digitalt- och rörligt media. I den här rollen kommer du att arbeta operativt med utvecklingen av kommunikationskoncept för kampanjer och varumärkesstärkande aktiviteter. Kunderna är både svenska och internationella och storlek på projekten kan variera.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att:

  • Producera kreativa idéer och copy för B2B uppdrag.
  • Säkerställa ”tone of voice” för kunduppdrag.
  • Samarbeta med kreatörer lokalt samt i interaktion med övriga kollegor världen över.
  • Korrekturläsning.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara kreativ med en hög affärsförståelse. Du har troligen arbetat i liknande roll på byrå med erfarenhet av B2B och framför allt digitalt och rörligt. Du har en examen som copywriter, journalist eller liknande och skriver obehindrat på svenska och engelska.

För att lyckas krävs att du är självgående och gillar att ta egna initiativ. Du behöver även vara strukturerad och målinriktad samtidigt som du är väldigt flexibel. Att tänka kanaloberoende är självklart för dig och du gillar att kastas in i både spännande och utmanande möten och projekt. Du tycker om att inspirera andra och är en skicklig presentatör. Du är kreativ, affärsdriven, noggrann och nyfiken på omvärlden. Du har en kommunikativ förmåga att hantera projekt mellan flera internationella kontor samtidigt.

Övrig information

Uppdraget är ett löpande konsultuppdrag med start omgående med placering i Stockholm. Välkommen med din ansökan och kontakta oss för övriga frågor!

Sök denna tjänst Skriv ut Tipsa en vän
Anställningsform
Visstidsanställning
Placering
Stockholm