Digital Marketing Specialist – SeaCloud

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

SeaCloud.se är ett nyetablerat företag med höga ambitioner som är i startgroparna för en spännande företagsresa med ett modernt koncept som hjälper rederi- och varvsindustrin att strukturera sina inköp. Bolaget har haft en fantastisk första säsong och nu börjar expansionen. Företaget söker nu en Digital Marketing Specialist för att ta nästa steg i den digitala kundkommunikationen mot målgruppen.

I tjänsten som Digital Marketing Specialist kommer du tillsammans med dina kollegor att etablera kontakt med de flesta marina verkstäder, rederier och marinor runt om i landet. Utvecklingen går i en rasande fart och de närmsta åren kommer vara fortsatt expansiv med utveckling av bolaget och plattformen.

Rollen är bred och varierande och du kommer arbeta självständigt med att driva digitala projekt och kampanjer genom olika mediekanaler. Du kommer bland annat att arbeta med e-postmarknadsföring, sociala medier, SEM och SEO, med syfte att bidra till ökad försäljning.

Exempel på arbetsuppgifter är att:

  • Planera, utveckla och implementera företagets digitala närvaro.
  • Skapa content till sociala medier, publicera och analysera.
  • Skapa och publicera innehåll till seacloud.se.
  • Stötta kunderna för att komma igång med SeaClouds inköpsplattform.

Din profil

Du har:

  • En relevant utbildning inom digitala medier.
  • God kunskap i olika digitala plattformar, bla Google, Facebook och Linkedin.
  • Erfarenhet av SEO och mätverktyg som Google Analytics.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och är duktig på att uttrycka dig i text.
  • Vanan att omsätta komplex information till lättläst och intressant.
  • Kunskaper i publiceringsverktyg.

Som person är du flexibel, social och relationsskapande. Du är ordningsam och har förmåga att hantera flera projekt och leveranser samtidigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av båtlivet och visst tekniskt intresse kring dess komponenter.

Om företaget

Företagets mission är att bidra till att marina verkstäder utvecklar en effektivare och lönsammare verksamhet. SeaCloud.se är marinbranschens modernaste inköpsportal. Här hittar varv och maritima proffs allt de behöver på ett och samma ställe. Plattformen är byggd på senaste teknik och möjliggör snabba, enkla och prisvärda inköp som även går att spåra.

Övrig information

SeaCloud erbjuder en otroligt spännande roll i ett företag med enorm utvecklingspotential där nätverkande och försäljning ger resultat och premieras. Kontorsplats i centrala Stockholm med flexibel arbetstid, till stor del under eget ansvar. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt!

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Emily de Piro
Kontaktperson
Emily de Piro
0708 43 44 07