DIGITAL PERFORMANCE SPECIALIST – REAKTION

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Som Digital Performance Specialist hos Reaktion blir du en nyckelperson för att förstärka och befästa positionen som ledande byrå inom datadriven kommunikation.

I rollen som Digital Performance Specialist kommer du vara specialisten på allt som har med Google och Facebook att göra. Självklart gillar du att kastas in i både spännande möten med krävande kunder och utmanande idémöten med dina kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Att skapa kampanjer och innehåll åt kunderna på Google och Facebook.
  • Att följa upp och utvärdera allt vi gör på Google och Facebook.
  • Att kunna göra relevanta analyser av effekter.
  • Att utifrån genomförda analyser kunna ”skruva till” aktiviteterna och genom det ytterligare optimera insatserna för att t ex skapa de antal konverteringar som ska uppnås.
  • Att internt vara expert inom dessa områden och även kunna stödja och utveckla dina kollegor.
  • Att mot kund vara expert och ta fram de analyser och andra underlag för teamet som behövs för att kunna utveckla befintliga kunder och även dra in nya affärer.
  • Att förstå kundernas hela affär och dess utmaningar och inom ramen för det tillföra din specialistkompetens.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara en duktig analytiker som älskar siffror. Du har arbetat 1-2 år med likande arbetsuppgifter och har förståelse för plattformarna Google och Facebook. Samtidigt ska du vara intresserad av och snabbt förstå kundernas affärssituation och verksamhet. Självklart är du både snabb och noggrann och vill hela tiden blir skickligare.

Om företaget

Reaktion är i dag ledande inom datadriven kommunikation i Sverige och arbetar med kunder som Renault, Postkodlotteriet, DNB Bank, City Gross och Barncancerfonden. Reaktions affärsidé är att med datainsikter skapa kommunikation som engagerar och konverterar. Data ger byråns strateger nödvändig insikt och kunskap som våra kreatörer sedan har som underlag för att skapa målgruppsanpassade budskap. Det ger kommunikation som är både pricksäker, kostnadseffektiv, skapar förändrade och önskade beteenden som är mätbara.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Visst låter rollen intressant? Sök redan idag med CV och personligt brev.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Emily de Piro
Kontaktperson
Emily de Piro
0708 43 44 07
Mia Ljunggren
Kontaktperson
Mia Ljunggren
073 066 55 22