Digital Specialist – Dovista Sverige

Vi söker

Denna tjänst är tyvärr tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som ska ta ett helhetsgrepp över Dovista Sveriges digitala närvaro. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Stockholmskontoret vid Arlanda.

Din roll som Digital Specialist innebär att positionera Dovistas olika varumärken i de digitala kanalerna, både hemsidor och för sociala medier. Företaget står just nu inför en spännande digital utveckling där kundresan är i fokus. Du kommer att ansvara för att strategi leder till handling och ha ett nära samarbete med säljavdelning för att identifiera potentiella kunder till leadsgenerering. Du ansvarar för att företagets kommunikation alltid är relevant för kundens behov och intresse.

Du projektleder digitala marknadsaktiviteter, kvalitetssäkrar att hemsidor, landningssidor och SoMe är optimerade, driver trafik och är användarvänliga. Uppföljning och analys av den didugitala närvaron ingår även i rollen som Digital Specialist.

För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av både strategiskt och operativt arbete med framför allt utveckling av hemsidor. Du är en van kravställare till externa leverantörer och tycker om att driva interna projekt tillsammans med resterande marknadsteam.

Vi söker dig som:

  • Har en god erfarenhet att driva och positionera ett varumärke i en digital närvaro.
  • Är van att jobba mot uppsatta mål, mäta, analysera och förändra för att driva konvertering.
  • Har erfarenhet av Inbound Marketing och van att arbeta i verktyg som HubSpot.
  • Är en van beställare mot webbyråer och andra externa leverantörer.
  • Har erfarenhet av WordPress eller liknande publiceringsverktyg.
  • Behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.
  • Har goda kunskaper av SEO, Google Adwords och Google Analytics.
  • Har en utbildning inom marknadsföring och kommunikation.
  • Det är meriterande om du har arbetat med e-handel.

Din profil

Som person har du lätt för att samarbeta, är ansvarstagande med en problemlösande inställning. Du har god planeringsförmåga, är tålmodig och gillar att arbeta i team. Du älskar struktur och är analytiskt lagd.

Om företaget

I Dovista Sverige ingår dom starka och välrenommerade varumärkena Mockfjärds Fönster, Svenska Fönster, SP-Fönster och Traryd Fönster. Verksamheten i Dovista Sverige bedrivs idag i Borlänge, Edsbyn och Stockholm.

Läs mer på:

Dovista.com

Svenskafonster.se

Mockfjards.se

Spfonster.se

Trarydfonster.se

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Stockholmskontoret. Vi intervjuar kandidater löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholmskontoret vid Arlanda
Emily de Piro
Kontaktperson
Emily de Piro
0708 43 44 07
Jessica Grip
Kontaktperson
Jessica Grip
070 421 50 26