Digital Strateg – Hear Mediebyrå

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi efter en Digital Strateg. Rollen innebär att du kommer att driva Hears digitala team framåt och arbeta operativt med avdelningen och kunder.

I rollen som Digital Strateg kommer du att ha en nyckelroll i digitala utmaningar och att hitta lösningar samt möjligheter inom digital kommunikation för våra kunder. Positionen innebär ett övergripande ansvar för den digitala mediastrategin från brief till kanalförslag och rekommendationer, inklusive utfall. Utöver detta behövs en stor förståelse för kundens affär och målsättningar, samt insikt i hur media påverkar och kan bidra därtill.

Rollen passar dig som vill utveckla dina ledarskapsegenheter, brinner för digital marknadsföring, tekniken bakom den och möjligheterna som den för med sig. Du ska kunna säkerställa att vi i våra digitala processer inkluderar och arbetar med datadrivna insikter och analys för att säkerställa marknadsföringens positiva inverkan på affärsmålen. Vi ser gärna att du är en prestigelös person med god analytisk förmåga, tekniska kunskap och gärna har erfarenhet från performance marketing hos tidigare kunder. Du kommer ingå i vårt team med de andra digitala strategerna och specialisterna samt arbeta nära i team med övergripande kundansvarig.

 • Kampanjplanering från ax till limpa – strategi och research för digitala medier, planering och uppföljning.
 • Driva den digitala affärsutvecklingen för våra kunder.
 • Arbeta operativt med den digitala avdelningen, dvs du ska säkerställa att planeringen görs enligt vald process och modell för att hålla rätt kvalitet samt efterlever strategin.
 • Möten och presentation av digitala idéer samt uppföljningar för kund.
 • Bidra till affärs/produktutveckling/innovation inom digitala produkter.
 • Tillsammans med kund och team identifiera affärsmål som kan kopplas till en konkret mediestrategi och mätbara marknadsföringsmål.
 • Utveckla relationer/samarbeten med nyckelmedier och genomföra förhandlingar.

Din profil

Vi ser gärna en social och kontaktskapande person till denna roll. Du skall också tycka om att leda och utveckla andra människor. Du är innovativ, har starkt driv och fokuserar på resultatet. För dig är det självklart att hela tiden utveckla ditt eget lärande och även hjälpa andra bli bättre. Du tycker om att arbeta i team, är självgående, handlingskraftig och pålitlig. Du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att aktivt finna lösningar på problem. Du är prestigelös och inte rädd för att hugga i. Du ska dela våra värderingar gällande Laganda, Trygghet, Högt i Tak, Engagemang och Ansvar/ansvarskänsla. Våra kunder vill vi ska känna detta, inte minst stort engagemang och proaktivitet.

 • Relevant högskoleutbildning.
 • +3 års arbetslivserfarenhet inom digitala medier.
 • Du är en stark och naturlig ledare med goda ledaregenskaper.
 • I ditt ledarskap visar du prov på lyhördhet, tydlighet, stort engagemang och en vilja att driva ditt kundteam framåt.
 • Mycket god digital kompetens.
 • Gärna erfarenhet av att leda en avdelning.
 • Hög analytisk förmåga och vana av att hantera stora mängder data.
 • God skriftlig samt muntlig kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.
 • Mycket goda kunskaper inom Excel, PPT, Google Analytics, GMP, Adform, User report m.fl.
 • Meriterande om du ar erfarenhet av performance marketing.
 • Meriterande om du har en bakgrund inom selfservice-plattformar så som SEM, social media eller programmatic.

Om företaget

Hear är en oberoende, full-service mediebyrå som startades 2016. Vi är en snabbfotad mediebyrå med fokus på att ständig utveckla våra kompetenser och tjänster för att kunna möta morgondagens kommunikationsutmaningar, för och i samarbete med våra kunder. Vi erbjuder dig en spännande och entreprenöriell arbetsplats med stor laganda och stark teamkänsla. Du kommer att arbeta nära våra kunder, delaktig i att utveckla deras digitala kommunikation samt våra tjänster och service inom det digitala området. Vi är prestigelösa, har ett stort driv, ansvarskänsla och engagemang och vill att du uppskattar och har samma egenskaper.

Övrig information

Låter det intressant? Vänligen ansök idag med ditt CV. Urvals- och intervjuprocess sker löpande.

För WorkStudio är det viktigt att erbjuda lika möjligheter. Vi kommer därför att överväga alla kvalificerade ansökningar om anställning utan hänsyn till ras, hudfärg, religion, kön, könsidentitet eller uttryck, sexuell läggning, nationellt ursprung, genetik, funktionshinder eller ålder.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm