FORMGIVARE – ATG

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en Formgivare till ATGs inhousebyrå för ett uppdrag som startar omgående. Vi söker dig med några års erfarenhet av rollen som Formgivare och gillar du sport så är det ett stort plus!

I rollen som Formgivare kommer du att skapa kommunikativa idéer och lösningar som driver ATGs varumärke framåt. Du formger och producerar material till olika kampanjer och kommunikationsuppdrag.

I rollen kommer du bl.a. att:

 • Utarbeta idéer till publiceringsfärdiga original.
 • Säkerställa att arbetet utgår från ATGs varumärkes- och kommunikationsplattformar.
 • Ta vidare idéer från externa samarbetspartners (ex reklambyrå) och producera internt.
 • Aktivt delta i ateljéns kreatörsmöten och bidra med inspiration och lärande av varandra.
 • Aktivt delta i briefarbete med beställare.
 • Aktivt delta i planerings- och tidsuppskattning.
 • Tillsammans med teamet följa upp uppdragen och utvärdera arbetssätt i arbetsgruppen samt bidra med förslag till förbättringar.

Din profil

 • Du har en utbildning inom grafisk design eller likvärdigt.
 • Du har några års erfarenhet av att jobba som Formgivare.
 • Du är en strukturerad och ordningsam person som tycker om att hålla i helheten.
 • Du är noggrann med detaljer och inte rädd för att leta upp information du inte har.

För att passa in i vårt team ska du vara en prestigelös teamspelare som månar om gruppens resultat, har en positiv inställning och ett driv att vilja utvecklas. Det är självklart meriterande om du också har ett intresse för sport!

Om företaget

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag.

Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

Övrig information

Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående till och med 2022.10.31, heltid. Uppdraget utgår från vårt kontor vid Solvalla. ATG har en flexibel arbetsplats där du beroende på roll, har möjlighet att kombinera kontorsarbete med arbete hemifrån. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka gärna din ansökan idag!

Anställningsform
Visstidsanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Solvalla