Grafisk designer – Svenska Postkodlotteriet

Vi söker

Vi söker nu en Grafisk Designer till Svenska Postkodlotteriets inhousebyrå. Är du en fena på att producera kampanjer och koncept till digital och rörlig media? Då kan det vara dig vi letar efter!

Arbetsbeskrivning

Som Grafisk Designer på Svenska Postkodlotteriet kommer du bland annat att uppdatera, formge och producera återkommande material och kampanjer för alla kanaler. Du kommer även vara delaktig i den kreativa processen tillsammans med teamet och vara delaktig i utvecklingen av nya koncept och idéer.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

 • Löpande producera kampanjer och content, främst i digitala kanaler.
 • Redigera och hantera bildmaterial, still och rörligt.
 • Leverera korrekta leveransfiler för både digitala såväl som analoga medier.
 • Löpande bygga upp ett bibliotek av grafik, bilder och mallar.
 • Arbeta i tät dialog med leverantörer för att säkerställa bästa kvalitet.
 • Tillsammans med teamet skapa och bygga förtroende för byråns interna varumärke.

Din profil

Vi tror att du har minst tre års erfarenhet av en liknande roll på inhouse- eller reklambyrå. Du har arbetat brett i alla mediekanaler, framför allt i digital och rörlig media. Du har en grafisk utbildning på högskolenivå eller liknande och du har mycket goda kunskaper inom Adobe Creative Suite (InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere, After Effects).

Du har även:

 • Teknisk kunskap av produktion av material för digitala kanaler och rörligt material.
 • Erfarenhet från system som AdLayer/Bannerflow.
 • Friläggning och baskunskaper i retusch och grading.
 • Öga och skicklighet för formatanpassningar.
 • Meriterande om du även har erfarenhet av program som Figma.
 • Goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt.

Som person är du strukturerad, organiserad, handlingskraftig. Du är van vid högt tempo med flera parallella produktioner samtidigt, är lösningsorienterad och tycker om att samarbeta. Du är nyfiken på omvärlden och trender inom ditt ansvarsområde och hittar kreativa lösningar för ett effektivt arbete.

Om företaget

Sedan starten 2005 har Postkodlotteriet genererat mer än 13 miljarder kronor till ideella organisationer – tack vare alla som köpt lotter. Samtidigt har över 1 300 svenskar blivit miljonärer. Postkodlotteriet står bakom flera populära tv-program, till exempel Postkodmiljonären och Drömpyramiden. De är runt 200 medarbetare som sitter i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building precis bredvid Stockholms centralstation.

Övrig information

Visst låter det som en spännande roll! Sök gärna tjänsten idag då vi löpande intervjuar kandidater. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på kontoret i centrala Stockholm.

WorkStudio arbetar med kompetensbaserad metodik i sina rekryteringar och hanterar alla kvalificerade ansökningar utan hänsyn till kön, ålder och bakgrund.

Sök denna tjänst Skriv ut Tipsa en vän
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Emily de Piro
Kontaktperson
Emily de Piro
0708 43 44 07