HEAD OF PRODUCTION / PRODUKTIONSLEDARE – GRANATH

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Head of Production/produktionsledare till fullservicebyrån Granath. Rollen innebär både att leda vårt härliga produktionsteam i den dagliga produktionen, samt att driva egna produktioner.

Som Head of Production ansvarar du för att leda vårt härliga produktionsteam i den dagliga produktionen. Du är också med och vidareutvecklar våra arbetsprocesser och samarbeten för att effektivisera teamet och projekten.

Som Head of Production är du ansvarig för ett produktionsteam om tio personer. Teamet består idag av formgivare, produktionsledare, originalare och motion designers. Du ansvarar för resursplanering, administration och att leda teamet i löpande uppdrag, samt att skapa arbetsprocesser och utveckla relationer med samarbetspartners för ett effektivt arbete framåt.

I rollen som produktionsledare driver du produktioner, från brief till slutleverans. Du ansvarar för arbetsfördelning, budget och deadlines och är drivande i att leverera lyckade kampanjer/projekt. Du ansvarar för att produktionen blir så optimal som möjlig utifrån de givna förutsättningarna. Du behöver ha förmågan att ta snabba beslut och våga prioritera för att säkerställa att kvalitet, budget och att tidplan hålls. Du är också den sociala länken som tar hand om kommunikationen mellan teamet, kunderna, leverantörer och andra viktiga intressenter genom hela projektet.

I rollen ingår att:

  • Ta fram och ansvara för resurs- och tidsbudget för produktioner.
  • Leda produktioner från brief till leverans.
  • Säkerställa hög servicegrad mot kunder och medarbetare.
  • Hantera korrekturvändor och godkännanden.
  • Lämna prisuppgifter och beställa externa tjänster från offert.
  • Kontroll och attest av leverantörsfakturor.
  • Uppföljning av budget, utfall, kvalitet och leverans per uppdrag.

Din profil

Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet från rollen som produktionsledare på en reklam- eller inhousebyrå, samt har en relevant utbildning inom kommunikation. Du har erfarenhet av produktionsledning inom alla kanaler, och framförallt inom digitalt och rörligt. Du gillar att skapa och effektivisera processer för att nå uppsatta mål och visioner, och har en god ledarskapsförmåga där du inspirerar och leder teamet under hela processen.

Som person är du flexibel, resultat- och lösningsorienterad och trivs i att arbeta med en bred mix av kunder och projekt. Du är bra på att samarbeta, kommunicera, skapa tydlighet, organisera och följa upp ditt arbete. Du är ordningsam och har förmåga att hantera flera projekt och leveranser samtidigt.

 

Om företaget

Granath är en fullservicebyrå, som i en tid av brus och fragmentering, skapar distinkt kommunikation som når våra viktigaste beslutsfattare – magen och hjärtat. Under åren har vi haft förmånen att få jobba med flera av Sveriges starkaste varumärken och vassaste uppdragsgivare. Pantamera, Mall of Scandinavia, Polisen, Täby Centrum, Abbvie, Finansinspektionen, Stockholms universitet för att nämna några.

Ofta är vi huvudbyrå, samtidigt som vi gärna samarbetar i lustfyllda nätverk. Tillsammans är vi en brokig skara människor med ett gemensamt mål: Att göra våra kunder bättre genom briljant kommunikation, oavsett om det handlar om samhällskommunikation, snabbrörliga konsumentprodukter eller komplexa B2B-uppdrag. Läs mer om oss: granathreklam.se

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående med placering på kontoret vid Slussen i centrala Stockholm. Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Emily de Piro
Kontaktperson
Emily de Piro
0708 43 44 07