INHOUSECHEF – POSTKODLOTTERIET

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en Inhousechef till Postkodlotteriet för marknaderna Sverige och Norge. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på kontoret i Waterfront Building precis vid Stockholms centralstation.

Som Inhousechef ansvarar du för att leda och utveckla inhousebyrån och produktionsarbetet av marknadskommunikation. Du säkerställer att kommunikationen följer Postkodlotteriets varumärkesplattform och riktlinjer i samtliga kanaler. Inhousebyrån är navet i verksamheten och utför uppdrag åt flera avdelningar. Du har personal- och budgetansvar för 11 personer och rapporterar till Marknad- och försäljningschefen för Postkodlotteriet.

I rollen som chef leder och utvecklar du dina medarbetare i en kreativ miljö med högt tempo. Som Inhousechef arbetar du kontinuerligt med att förbättra och utveckla det interna produktionsarbetet inom kvalitet, beställningsrutiner, stödsystem, upphandlingar med externa partners etc.

Du planerar och fördelar resurser och är ytterst ansvarig för att alla uppdrag på avdelningen håller en hög kvalité och enligt brief. Du ansvarar också för att driva den interna och externa utvecklingen av Postkodlotteriets digitala närvaro.

Din profil

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet från en liknande chefstjänst på en marknadsavdelning, inhouse- eller reklambyrå.
  • Mycket god förståelse för marknadskommunikation i samtliga kanaler.
  • God förståelse för det digitala landskapet.
  • Du har en relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Meriterande om du har kunskap i stöd- och planeringssystem.
  • Meriterande om du har erfarenhet från lojalitetsdrivande marknadskommunikation.

Som person är du strukturerad och resultatorienterad med tydliga ledaregenskaper som sätter samarbete högt och är riktigt bra på att skapa effektiva team och att utveckla medarbetare. Du är driven och kommersiell med kapacitet och kunskap att driva, planera, leda och organisera produktion av marknadskommunikation. Du har en prestigelös inställning och är duktig på att organisera och strukturera ditt eget och andras arbete utifrån gällande förutsättningar, verksamhetsmål och tidplaner. Att du är kommunikativ, uppskattar ett högt tempo och har förmågan att behålla lugn och struktur även i stressade situationer är en förutsättning.

Om företaget

Novamedia Sverige AB är operatörsbolag för ett av Sveriges största lotterier, Svenska Postkodlotteriet. Sedan starten 2005 har Postkodlotteriet genererat mer än 12 miljarder kronor till ideella organisationer – tack vare alla som köpt lotter. Samtidigt har över 1 300 svenskar blivit miljonärer. Postkodlotteriet står bakom flera populära tv-program, till exempel Postkodmiljonären och Drömpyramiden. Vi är runt 180 medarbetare som sitter i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building precis bredvid Stockholms centralstation.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående med placering på kontoret mitt i centrala Stockholm. Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Emily de Piro
Kontaktperson
Emily de Piro
0708 43 44 07