INNEHÅLLSPRODUCENT – FÖR KUNDS RÄKNING

Vi söker

Tjänsten är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du aktivt skriva mycket själv men också bearbeta text i samråd med övriga på marknadsavdelningen. Du kommer att producera och projektleda innehåll som ska publiceras, detta kopplat till deras erbjudanden B2B och B2C. I rollen ingår också att optimera och sprida innehållet i digitala kanaler samt följa upp och förbättra genomförda aktiviteter. Har du erfarenhet av bildhantering, video och rörlig grafik så är det meriterande. I rollen kommer du främst stötta webbredaktör och kommunikatör i arbete med webben och se till att deadlines hålls.

Din profil

Vi söker en driven kommunikatör med stor vana att arbeta med inbound marketing för att skriva texter för flera kanaler och målgrupper, främst för webb/SEO och för andra digitala kanaler.  Förmåga att se helheten och sätta innehåll i sitt sammanhang. Vi ser gärna att du har utbildning inom kommunikation eller motsvarande. Du har minst tre års erfarenhet av arbete inom kommunikation, innehållsproduktion, sociala medier, sökordsoptimering, digitala kampanjer eller liknande. Du är van i att arbeta i Hubspot eller liknande CRM-system och Linkedin. Meriterande om du kan Adobes program.

Du är duktig på att skapa relationer och har förmåga att snabbt etablera kontakter internt i en organisation. Som person ser vi att du är serviceminded, prestigelös, kreativ, lösningsorienterad, organiserad och initiativtagande. Du skriver obehindrat på svenska.

Övrig information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt tom årsskiftet på heltid. Låter det intressant? Ansök redan idag!

WorkStudio arbetar med kompetensbaserad metodik i sina rekryteringar och hanterar alla kvalificerade ansökningar utan hänsyn till kön, ålder och bakgrund.

Anställningsform
Visstidsanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Jessica Grip
Kontaktperson
Jessica Grip
070 421 50 26