KUNDANSVARIG PROJEKTLEDARE – MEDIA.MONKS

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Som Kundansvarig Projektledare leder du ditt team av kunniga medarbetare med säker hand och ansvarar för att byrån når uppsatta mål. Tillsammans med kunden identifierar du utvecklingsmöjligheter och problemområden på ett kunnigt, engagerat och insatt sätt. Du hjälper kunden att lägga grunden för ett lyckat projekt genom att bistå med rådgivning och strategisk kompetens. Därefter leder du ditt team löpande genom projektet och säkerställer att ni når uppsatta mål och levererar på tid, med hög kvalitet.

I rollen som Kundansvarig Projektledare kommer du bland annat att:

  • Utveckla affären hos befintliga kunder, framför allt på nordisk nivå.
  • Leda det lokala teamet samt i interaktion med övriga kollegor världen över i löpande uppdrag.
  • Driva pitch och upphandlingar.
  • Leda och motivera teamet mot uppsatta mål och KPI:er.
  • Budgetansvar.
  • Hjälpa kunden att uppnå och helst överträffa sina mål och inom ramen för detta, hjälpa kunden genom hela kommunikationsprocessen, dvs från analys till strategi till uppföljning och utvärdering.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara en duktig strateg med en hög affärsförståelse samt vara en skicklig projektledare som kan skapa affärer och är leveranssäker i sina uppdrag. Du har troligen arbetat både på byrå och på kundsidan med erfarenhet av stora 360-kampanjer, framför allt digitalt och rörligt.

Du har en relevant utbildning i marknadsföring och/eller kommunikation och är flytande på engelska och svenska.

För att lyckas krävs att du är självgående och gillar att ta egna initiativ. Du behöver även vara strukturerad och målinriktad samtidigt som du är väldigt flexibel. Att tänka kanaloberoende är självklart för dig och du gillar att kastas in i både spännande och utmanande möten och projekt. Du tycker om att inspirera andra och är en skicklig presentatör. Du är strategisk, affärsdriven, gillar sälj, noggrann och nyfiken på omvärlden. Du har en kommunikativ förmåga att hantera projekt mellan flera internationella kontor samtidigt. Erfarenhet av att ha arbetat med bilkunder är ett stort plus, och ett brinnande intresse för bilar är ett måste.

Om företaget

Media.Monks har en ambitiös vision om att vinna decenniet, genom att på riktigt förändra reklam- och marknadsföringsbranschen. Media.Monks jobbar med 8 av de 10 mest innovativa företagen i världen, nya varumärken såväl som etablerade, DTC såväl som B2B samt med globala kunder såväl som lokala.

I Stockholm bygger vi nu grunden för att även i Norden spegla utvecklingen och ambitionen vi har på både global och lokal nivå: att hjälpa våra kunder att ta kontroll över sin egen data, att bygga ut marknadsavdelningars egna ekosystem till smartare och effektivare kommunikationsverktyg, samt skapa och producera content som gör skillnad. Tillsammans med våra 6000 kollegor världen över matchar vi rätt expertis med rätt jobb och är kostnadseffektiva utan att någonsin tumma på kvaliteten eller kreativiteten. Lokalt är vi ett litet men snabbt växande nordiskt team, som sitter i hjärtat av Stockholm City.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående med placering på kontoret i centrala Stockholm. Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Jessica Grip
Kontaktperson
Jessica Grip
070 421 50 26