Marketing Activation Manager – Vitamin Well

Vi söker

Tjänsten är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Vitamin Well-koncernen består av drivna personer med intresse, engagemang och hjärta för vår verksamhet. Att arbeta på Vitamin Well innebär att arbeta tillsammans i högt tempo med fokus på innovation och affärsnytta. Det är medarbetarna som gör skillnad varje dag.

Vitamin Well koncernens starka tillväxt har ökat efterfrågan av medarbetare och nu söker vi efter en Marketing Activation Manager som ska ta ägandeskap för varumärket Vitamin Well på den svenska marknaden.

Vill du vara med på resan framåt?

 

Som Marketing Activation Manager ansvarar du för varumärket Vitamin Well på den svenska marknaden. Du är ansvarig för att stärka varumärket bland befintliga och potentiella konsumenter, kunder och samarbetspartners.

Vitamin Well är ett varumärke som associeras till hälsa, livsstil och sport. Du kommer driva arbetet genom events, ambassadörer, sociala medier, produktplaceringar och även ansvara för hur varumärket kan stärkas genom aktiveringar i butik.

I rollen ingår:

  • Ansvar och aktivering av event och sponsorskap.
  • Driva arbetet med befintliga ambassadörer samt identifiering och rekrytering av nya.
  • Ansvar för sociala medier med fokus på Instagram och Tiktok.
  • Ansvar för varumärkets utveckling i Sverige.
  • Hantera budget för sponsring, event, ambassadörer och andra aktiveringar.

Som en del av ett större marknadsteam kommer du att spela en viktig roll för teamets övergripande utveckling där företaget förväntar sig att du bidrar med nytänkande, driv, mod och tar ett stort ägandeskap både för din egna rolls utveckling såväl som avdelningens och bolagets övergripande mål.

Din profil

  • Du har tidigare erfarenhet av liknande roller med ansvar för den kreativa idéprocessen fram till lanseringar/aktiveringar.
  • Du har tidigare erfarenhet och vana av att driva projekt och events med en kreativ höjd.
  • Du har en mycket god förståelse och erfarenhet av arbete med sociala medier.
  • Du har ett starkt intresse för idrott och livsstil.
  • Vi ser även att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/event management eller likvärdigt samt att du har körkort.

Den person vi ser framför oss rör sig där det händer, har ett stort kontaktnät, engagerar sig i stort och smått samt har en stor passion för att skapa content som engagerar. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med olika typer av människor samtidigt som du kan arbeta självständigt under eget ansvar och vågar vara kreativ.

Personer i din närhet beskriver dig som en energisk person som får saker att hända, att du är engagerad, dedikerad med en kan-göra-attityd och trivs på en arbetsplats med högt tempo – där förutsättningarna kan ändras med kort varsel.

Om företaget

Vitamin Well är ett svenskt företag som sedan starten 2008 växt kraftigt och består idag av sex varumärken; Vitamin Well, NOCCO (No Carbs Company), Barebells, NOBE aloe vera, Smiling och Tyngre. Vi finns representerade i större delen av Europa, USA samt delar av Asien.

Övrig information

Visst låter det som en spännande roll! Sök gärna tjänsten idag då vi löpande intervjuar kandidater. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på kontoret i centrala Stockholm. WorkStudio arbetar med kompetensbaserad metodik i sina rekryteringar och hanterar alla kvalificerade ansökningar utan hänsyn till kön, ålder och bakgrund.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm