MARKNADSASSISTENT – COCA-COLA EUROPACIFIC PARTNERS

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Har du en examen i ekonomi eller marknadsföring? Vill du arbeta på ett modernt och framåtlutat företag som hela tiden satsar på att vara bäst på marknaden? Då kan detta vara din möjlighet till en spännande och utvecklande arbetsplats!

Som Marknadsassistent blir du en del av Coca-Cola Europacific Partners marknadsavdelning. Du kommer att få arbeta med några av världens starkaste varumärken tillsammans med ett team om 30 personer.

Du kommer att vara delaktig i marknadsprojekt för att driva tillväxt av kategorin dryck med hjälp av insikter om sortiment, space och köpbeteende för att sedan aktivera på bästa sätt i köpögonblicket.

Några av dina arbetsuppgifter kommer att vara att:

 • Ansvara för och implementera marknadsaktiviteter kopplade till affärsplanen.
 • Projektleda kampanjer, både online och offline i nära dialog med reklambyråer.
 • Uppdatera och anpassa kampanjer för optimalt genomförande hos återförsäljare.
 • Vara delaktig i workshops och möten med kunder och återförsäljare för att vidareutveckla samarbeten och hitta nya spännande aktiviteter för ökad försäljning.
 • Analysera och följa upp försäljning, kampanjer och sortiment.
 • Genomföra evenemang och samplingsaktiviteter.
 • Administration och ekonomihantering.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du:

 • Akademisk utbildning i ekonomi eller marknadsföring.
 • Meriterande om du har erfarenhet från liknande roll på marknadsavdelning alt reklambyrå.
 • Mycket god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska såväl som engelska.
 • Du är strukturerad, ansvarstagande och kvalitetsmedveten.
 • Du har förmåga att parallellt arbeta med flera projekt med bibehållet fokus på genomförande, och en hög stresstålighet.
 • Du har goda kunskaper i Microsoft Office (främst Excel).

Om företaget

Coca-Cola Europacific Partners är ett ledande konsumentvaruföretag och världens största oberoende buteljeringsföretag av Coca Cola. Med ett team på 33 200 personer som servar kunder i 29 länder tillverkar, säljer och distribuerar vi världens mest älskade dryckesvarumärken. I Sverige har vi cirka 750 fantastiska medarbetare och huvudkontor i Jordbro, söder om Stockholm. Här tillverkas, distribueras och säljs Coca-Cola Companys drycker, inklusive Coca-Cola, Fanta, Sprite, Bonaqua och MER. Vi är ett innovativt och dynamiskt företag med stort fokus på hållbarhet i alla led. Vi brukar säga, ” You may join for the brand but stay for the people”, och det stämmer verkligen! Hos oss får du möjlighet att växa i en snabb och innovativ bransch tillsammans med våra anställda, kunder och konsumenter. Du får mycket eget ansvar från första dagen och du får möjlighet att verkligen göra skillnad. Vårt recept på framgång är att vi är passionerade, hårt arbetande och engagerade i våra produkter, våra kunder och varandra. CCEP är en plats där människor kan växa, vara glada och må bra på en trygg, öppen och inkluderande arbetsplats.

Övrig information

Uppdraget är en visstidsanställning med start omgående och 6 månader framåt, heltid. Din roll som Marknadsassistent är baserat på huvudkontoret i Jordbro.

Anställningsform
Visstidsanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Jordbro
Mia Ljunggren
Kontaktperson
Mia Ljunggren
073 066 55 22