Marknadskoordinator/Content Producer – Lundhags

Vi söker

Denna tjänst är tillsatt och går inte att söka.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi efter en Marknadskoordinator/Content Producer till Lundhags för ett vikariat med önskad start snarast möjliga tom september 2021 på heltid.

Du kommer att arbeta i projektform och koordinera olika marknadsaktiviteter såsom content/film/fotoprojekt, events, pr-projekt och kampanjer. Du kommer också vara  med och producera content och anpassa content med befintliga texter, film och fotos till Lundhags olika kanaler (sociala och webb). Det innebär såväl grafisk utformning av material som kreativa uppgifter. Du kommer både vara kravställare och kunna ta instruktioner så ett strukturerat arbetssätt är ett måste. Du kommer ha ett nära samarbete med den globala marknadschefen i Sverige och arbeta tillsammans med marknadsavdelningen i Norge.

Din profil

Du har erfarenhet (ca 3 – 5 år) från en liknande roll eller som Produktionsledare. Det är meriterande om du har bakgrund från mode/outdoor eller retailbranschen. Du uttrycker dig obehindrat och självklart på svenska och engelska i tal och skrift och är van att driva projekt i tätt samarbete med andra. Jag ser att du har god erfarenhet av episerver, adobe suite, mailchimp och kan arbeta obehindrat i alla sociala medier. Viktigt med känsla för färg och form eftersom bild kommer vara till stor del ditt ansvarsområde. Som person är du en doer, får saker att hända och vågar ta för dig.

Om företaget

Lundhags grundades av Jonas Lundhag 1932, han var skomakare och hade en vision om att göra riktigt sköna kängor, anpassade till vår svenska fjällmiljö och som skulle hålla en hel livstid. Idag tillverkar och utvecklar kängor, kläder och ryggsäckar för vandring och friluftsliv. Vårt syfte är att inspirera människor till att leva ett hållbart liv – det gör vi genom att erbjuda hållbara, slitstarka produkter som håller länge. Dessutom erbjuder vi reparations- och underhållstjänster samt råd om hur du tar hand om dina kängor, kläder och ryggsäck. Lundhags sitter i outdoorhubben i Fiskartorpet centralt i Stockholm och kontoret består av 13 medarbetare.

Övrig information

Tjänsten är en visstidsanställning med start snarast möjliga på heltid tom september 2021. Du är placerad på kontoret i centrala Stockholm samt hemmakontor nu under pandemin. Tycker du även om äventyr så är Lundhags ett väldigt spännande företag för dig. Visst låter tjänsten intressant? Vi intervjuar kandidater löpande.

Anställningsform
Visstidsanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Jessica Grip
Kontaktperson
Jessica Grip
070 421 50 26