Marknadsprojektledare – Kry

Vi söker

Tjänsten är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en affärsdriven och ambitiös Projektledare till Krys nordiska marknadsavdelning med fokus på den svenska marknaden.

Som Marknadsprojektledare ansvarar du för planering och genomförande av marknadsföringsaktiviteter baserat på den fastställda marknadsplanen, både interna och externa, utifrån företagets övergripande strategier och mål.

Du kommer att fungera som länken mellan marknadsteamet och olika intressenter när det gäller alla typer av marknadsföringsprojekt. Du kommer bland annat att vara involverad i utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, arbeta med pågående och kommande kampanjer, koordinera samarbeten, med mera.

I rollen ingår även att:

  • Analysera och tolka data för att utveckla marknadsaktiviteter.
  • Ta fram underlag och beslutsunderlag för ledningen i marknadsföringsfrågor.
  • Leda stora och små marknadsföringsprojekt, inklusive tid- och resursplanering, avstämningar, kvalitetssäkring, budgetansvar och uppföljning.
  • Delta i möten med media- och reklambyråer.

Din profil

Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet från en operativ roll på en marknadsavdelning där du har haft ett betydande ansvar. Du bör ha tidigare erfarenhet av att leda både digitala och mer traditionella marknadsföringskampanjer.

Som person är du flexibel, resultat- och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta med en bred mix av intressenter och projekt. Du är skicklig på att samarbeta, kommunicera, skapa tydlighet, organisera och följa upp ditt arbete. Du är noggrann och har förmågan att hantera flera projekt och leveranser samtidigt. Eftersom engelska är koncernspråket är det viktigt att du behärskar både tal och skrift på engelska.

Om företaget

Kry är idag Europas största digitala vårdgivare. Utöver Sverige finns Kry även etablerade i Norge, England och Frankrike. De har drygt 1300 läkare, sjuksköterskor och psykologer som finns tillgängliga inom några minuter, dygnet runt, årets alla dagar i deras app och erbjuder vård på 30 språk. Kry har även ett 30-tal fysiska vårdcentraler runtom i Sverige. Läs mer om Kry här.

Övrig information

Tjänsten är en visstidsanställning under perioden september till december med placering på kontoret vid St. Eriksplan. Intervjuer sker från och med augusti, men urvalet sker löpande så sök gärna tjänsten så fort som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

WorkStudio arbetar med kompetensbaserad metodik i sina rekryteringar och hanterar alla kvalificerade ansökningar utan hänsyn till kön, ålder och bakgrund.

Anställningsform
Visstidsanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Emily de Piro
Kontaktperson
Emily de Piro
0708 43 44 07