PRODUCER – FUTURNITURE

Vi söker

Futurniture är en kommunikationsbyrå vars kunder efterfrågar tjänster och produkter som startar eller landar i digitala kommunikations- och tjänstekoncept. Inspirerande och intuitiva gränssnitt med hög kundnytta står i fokus. Vi söker nu en Producer med en genuin passion för digital design i webbens framkant.

Arbetsbeskrivning

Rollen innebär att driva projekt utifrån ett digitalt och kommunikativt perspektiv, med syfte att utveckla och fördjupa relationen mellan byråns uppdragsgivare och deras användare. I rollen arbetar du dagligen med planering och rådgivning av design och tekniska lösningar. Du leder arbetet internt och koordinerar underleverantörer. Du känner dig trygg i en ledande roll gentemot kund och i samspelet med arbetsgruppen på byrån. I ett kreativt och inspirerande arbetsklimat skapar ni tillsammans digitala lösningar som är lätta att gilla, använda och tala om.

Som Producer på Futurniture kommer du bland annat att:

  • Ansvara och leda kunderna genom hela projekten.
  • Ansvara för offerter, resursplanering, tidsplanering och uppföljning av projekt.
  • Vara ett bollplank till teamet för val av tekniska lösningar och UX-design.
  • Kravställa till underleverantörer.

Din profil

Vi tror att du har en akademisk universitetsutbildning inom digitala och interaktiva medier. Du har minst 4 års erfarenhet av en liknande roll som Producer, Projektledare alt en roll som UX-designer med projektansvar.

Du har:

  • Erfarenhet av att leda ett kreativt team.
  • Erfarenhet av projektledning.
  • Erfarenhet av att planera och leda teknisk testning och implementering.
  • Grundläggande förståelse för webbutveckling, SEO och mätverktyg (Google Analytics).
  • Meriterande erfarenhet i verktyg som Webflow.

Som person är du nyfiken och har ett positivt förhållningssätt. Du har en god affärsförståelse, är lösningsorienterad, noggrann och gillar ett högt tempo. Du uttrycker sig obehindrat i tal och skrift (svenska och engelska).

Om företaget

Futurnitures historia börjar 1993 med en designutställning i Kungsträdgården. Då var de fyra personer med intresse för design, teknik och kommunikation. Idag sitter de i ett eget hus på Skeppsholmen och är ett trettiotal anställda med samma fokus. Kommunikationsbyråns erbjudande omfattar utveckling och formgivning av identitetsprogram, kommunikationsplattformar och strategier som lanseras i form av kommersiell PR, digitala tjänster, reklam, innehållsproduktion, events, etc. Samhällsengagemang och innovationsanda präglar byråns arbete för privata och offentliga uppdragsgivare, till exempel IKEA, Riksbyggen, Riksbanken, Svenska Institutet, Castellum och AP7.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Skeppsholmen. Låter tjänsten intressant? Sök gärna omgående då vi intervjuar kandidater löpande. / Bild: Solar Egg av Bigert & Bergström för Riksbyggen. / Foto: Jean-Baptiste Beéranger.
Sök denna tjänst Skriv ut Tipsa en vän
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Emily de Piro
Kontaktperson
Emily de Piro
0708 43 44 07