Producer – MUD Studios

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går inte att söka.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi efter en erfaren, skarp och mångfacetterad 360-producent för att ansluta till MUD Studios team så snart som möjligt.

Rollen som producer kommer initialt att vara på post-produktion för stillbild, men en bred kompetensbild i produktion är meriterande. Om du trivs i ett innovativt företagsklimat med snabbt tempo, är självsäker och van att hantera internationella kundkonton, trivs i förändring och utveckling så är du rätt för rollen. Du kommer ha budgetansvar och uppföljning mot kund och arbeta för projekt-och resursplanering.

Sen har du även ett tätt samarbete med kreatörer och leads på Mud.

Önskad erfarenhet av personalansvar är meriterande eftersom det kan ingå i rollen framöver.

Din profil

Du har erfarenhet (ca 3 – 5 år) från produktions-eller reklambyrå, har axlat roller inom produktionsledning/som producent och har gärna insyn i modebranschen.

Du har erfarenhet av foto-och filmproduktioner och större kampanjplåtningar. Du uttrycker dig obehindrat och självklart på engelska i tal och skrift och är van att driva projekt i tätt samarbete med kund, kreatörer, samarbetspartners och leverantörer. Du ska även kunna driva projekt själv som tillsammans på MUD. Du är ödmjuk i ditt förhållningssätt och har bra med skinn på näsan.

Om företaget

MUD är ett kreativt produktions-och posthus med rötter i reklam-och modevärlden. Dom har lång erfarenhet av att jobba internationellt samt sätta upp produktionsflöden för ett brett spektrum av produktioner. MUD har fokus på att vara flexibla och erbjuder ett stort gäng kreatörer inom foto, film och post-produktion, trimmat och anpassat efter behov. Läs gärna mer på mudstudios.com

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt på heltid. Kontoret är placerat i centrala Stockholm. Låter tjänsten intressant? Sök gärna idag. Vi intervjuar löpande.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Jessica Grip
Kontaktperson
Jessica Grip
070 421 50 26