PRODUKTIONSLEDARE/MARKNADSASSISTENT – COOP

Vi söker

Tjänsten är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Som produktionsledare är du huvudansvarig för hela produktionsprocessen gällande olika marknadsproduktioner, framför allt lokal annonsproduktion och DR-produktion. Du ansvarar för att den slutliga produktionen blir så optimal som möjlig utifrån angivet innehåll i fråga om budskap, bild och kommunikationsplattform.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Vara kontaktperson gentemot våra underleverantörer, butiker och stormarknader, försäljnings- och kampanjavdelning vad gäller innehåll, produktion och godkännandeprocess.
  • Ansvara för att den slutliga produktionen blir så optimal som möjlig utifrån angivet innehåll i fråga om artiklar, budskap och kommunikationsplattform.
  • Ansvara för att angivna Coop-gemensamma aktiviteter tas omhand på bästa sätt i specifik produktion.
  • Delegerat ansvar för att den grafiska profilen efterföljs.
  • Ansvarar för att leverera trycklistor samt bokning av tryck och distribution.
  • Bevaka och ansvara för att beslutad aktivitet kommer med i produktionen.
  • Reklamationshantering och uppföljning av produktion.
  • Offertframtagning och faktureringsarbete.

Din profil

Du har minst 2 års erfarenhet som produktionsledare från inhousebyrå, marknadsavdelning eller reklambyrå. Vi ser gärna att du är strukturerad, ansvarstagande och kvalitetsmedveten samt väl insatt i den grafiska produktionsprocesser. Du har förmåga att parallellt arbeta med många produktioner, med bibehållet fokus på genomförande, och en hög stresstålighet. Det är meriterande om du har erfarenhet från automatiserat marknadsproduktionsarbete. Du har goda kunskaper i Microsoft Office (främst inom Excel där det är viktigt med mycket goda kunskaper) och Adobe Acrobat. Det är meriterande med produktionsledarutbildning via reklamskola, högskoleutbildning eller motsvarande kunskap.

Om företaget

På Coop blir du en del av Sveriges största konsumentkraft. Med 3,5 miljoner medlemmar har vi större kraft än någon annan att påverka. Vi som jobbar på Coop Sverige arbetar med att driva mat-Sverige framåt och göra det mer hållbart, transparent och tillgängligt att handla mat.

Övrig information

Uppdraget är en visstidsanställning med start den 1 maj tom den 31 augusti 2023, heltid. Kontoret är placerat i Solna, Stockholm.

WorkStudio arbetar med kompetensbaserad metodik i sina rekryteringar och hanterar alla kvalificerade ansökningar utan hänsyn till kön, ålder och bakgrund.

Anställningsform
Visstidsanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Solna
Jessica Grip
Kontaktperson
Jessica Grip
070 421 50 26