Rekryteringskonsult – WorkStudio

Vi söker

Tjänsten är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Rekryteringskonsult ansvarar du för att bygga upp och förvalta ett stort nätverk av kandidater och konsulter, med specialistkompetens från kommunikationsområdet.

Har du inte erfarenhet från rekrytering kommer du att få möjlighet att lära dig hela rekryteringsprocessen hos oss, dvs från första kundmötet till anställd kandidat/konsult. Till start kommer du att få stötta kollegorna i delar av processen med tex search och intervjuer med målet att själv ta ansvar för hela rekryteringsprocessen.

Din profil

Vi söker dig med ett starkt nätverk inom marknadsföring och kommunikation. Du har förmodligen arbetat på byrå alternativt marknadsavdelning och har stor förståelse för olika roller, både operativa och strategiska.

Du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av tjänster inom kommunikationsbranschen.
  • Ett stort nätverk av stjärnor som arbetar på byrå och marknadsavdelningar.
  • Meriterande om du tidigare har arbetat med rekrytering och bemanning.

Vi letar efter dig med en stark motor, ett driv och med en hög energinivå som älskar problemlösning. Du har ett hjärta i mångfald och inkludering och vill vara med och bygga en framtida kommunikationsbransch med lika villkor för alla. Hos oss får du bidra på riktigt till något som är viktigt!

Om företaget

WorkStudio är ett konsultföretag som arbetar med rekrytering, konsultuthyrning och organisationsutveckling inom kommunikationsbranschen. Vi som arbetar på WorkStudio har själva arbetat operativt inom kommunikation och marknad. Därmed har vi en stor branschkännedom och ett gediget nätverk. WorkStudio är ett företag med hjärtat i mångfald och inkludering.

Övrig information

Visst låter det som en spännande roll! Sök gärna tjänsten redan idag då vi löpande träffar kandidater. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på kontoret i centrala Stockholm. WorkStudio arbetar med kompetensbaserad metodik i sina rekryteringar och hanterar alla kvalificerade ansökningar utan hänsyn till kön, ålder och bakgrund.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Emily de Piro
Kontaktperson
Emily de Piro
0708 43 44 07