RUTINERAD PROJEKTLEDARE INOM EVENT– COCA-COLA EUROPACIFIC PARTNERS

Vi söker

Tjänsten är redan tillsatt och går ej att söka

Arbetsbeskrivning

Som projektledare inom event blir du en del av Coca-Cola Europacific Partners marknadsavdelning. Du kommer att få arbeta med några av världens starkaste varumärken tillsammans med ett vasst team och skapa storslagna event över hela landet.

 • Upprätta tydlig strategi tillsammans med teamet, långsiktiga mål och struktur för olika typer av events, alltifrån mindre lokala event till stora nationella event.
 • Prioritering och klargöra syfte av events, information/utbildning för tex fältsälj.
 • Initiera, presentera, paketera, projektleda, genomföra och utvärdera olika events.
 • Övergripande ansvarig för att skapa en årlig kalender för kundevent och utveckla tillvägagångssätt för genomförande, kopplat till viktiga varumärkesinitiativ.
 • Stötta i olika projekt kopplade till hållbarhetsevent och därmed driva hållbarhetsagendan.
 • Tydliggöra ansvarsområden och rollbeskrivning för events.
 • Operationellt ansvarig för genomförande av interna event. I nära samarbete med HR kommer du arbeta med aktiviteter som att anordna seminarier, events, föreläsare mm.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du;

 • Akademisk utbildning i marknadsföring, kommunikation eller ekonomi.
 • Du har erfarenhet från liknande roll på marknadsavdelning alt från eventbyrå, minst 5 år.
 • Mycket god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska såväl som engelska.
 • Du är strukturerad, ansvarstagande och kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta.
 • Skicklig på att prioritera, van att agera bollplank och ha en relationsbyggande approach.
 • Du har förmåga att parallellt arbeta med flera projekt effektivt med bibehållet fokus på genomförande, och hög stresstålighet.
 • Ha kommersiell förståelse, vara prestigelös samt fatta beslut.
 • Du har goda kunskaper i Microsoft Office (främst Excel).

Om företaget

Coca-Cola Europacific Partners är ett ledande konsumentvaruföretag och världens största oberoende buteljeringsföretag av Coca Cola. Med ett team på 33 200 personer som servar kunder i 29 länder tillverkar, säljer och distribuerar vi världens mest älskade dryckesvarumärken. I Sverige har vi cirka 750 fantastiska medarbetare och huvudkontor i Jordbro, söder om Stockholm. Här tillverkas, distribueras och säljs Coca-Cola Companys drycker, inklusive Coca-Cola, Coca-Cola zero sugar, Fanta, Sprite, Bonaqua, Powerade och MER. Vi är ett innovativt och dynamiskt företag med stort fokus på hållbarhet i alla led. Vi brukar säga, ” You may join for the brand but stay for the people”, och det stämmer verkligen! Hos oss får du möjlighet att växa i en snabb och innovativ bransch tillsammans med våra anställda, kunder och konsumenter. Du får mycket eget ansvar från första dagen och du får möjlighet att verkligen göra skillnad. Vårt recept på framgång är att vi är passionerade, hårt arbetande och engagerade i våra produkter, våra kunder och varandra. CCEP är en plats där människor kan växa, vara glada och må bra på en trygg, öppen och inkluderande arbetsplats.

Övrig information

Uppdraget är en visstidsanställning med start i februari och kommer löpa på ca ett halvår under den mest intensiva perioden för event, heltid. Din roll som projektledare inom event är baserad på huvudkontoret i Jordbro med möjlighet till visst arbete hemifrån. Resor kan förekomma i tjänsten i samband med event och genomföranden.

WorkStudio arbetar med kompetensbaserad metodik i sina rekryteringar och hanterar alla kvalificerade ansökningar utan hänsyn till kön, ålder och bakgrund.

Anställningsform
Visstidsanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Jessica Grip
Kontaktperson
Jessica Grip
070 421 50 26