SOCIAL MEDIA PLANNER – SCREAM MEDIABYRÅ

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en Social Media Planner till mediebyrån Scream. Scream är Sveriges ledande oberoende mediebyrå. Vi är experter på media och kommunikation med visionen att göra det enkelt att skapa framgångsrik kommunikation tillsammans med våra kunder. I rollen som Social Planner kommer du in på en dynamisk och entreprenöriell arbetsplats, där du ges möjligheten att arbeta med några av Sveriges största varumärken.

Som Social Media Planner på Scream ingår du i flera olika kundteam och ansvarar för våra kunders rekommendationer inom både strategi och taktik på sociala medier. Du kommer arbeta med både med strategisk rådgivning och taktisk planering som innefattar operativa uppgifter så som köp, implementering, optimering och uppföljning/analys/learnings. Du lägger strukturen för framgångsrik kommunikation för våra kunder och säkerställer att våra kunder förbättrar sina marknadsföringsinsatser och når sina affärsmål.

I dina arbetsuppgifter ingår:

 • Strategi & Taktik
 • Utveckling av kundarbetet
 • Tech & Mätning av kampanjer
 • Löpande kampanjarbete

Din profil

Vi ser gärna att du är en självgående, analytisk och driven person med förmåga att tänka kreativt och hjälpa våra kunder nå sina affärsmål och utvecklas.

 • Relevant utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller närliggande områden.
 • Minst 2 år erfarenhet av strategi och köp inom sociala medier.
 • God skriftlig samt muntlig kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.
 • Bra matematisk och analytisk förmåga och kunskapsnivå gällande procenträkning, index och liknande.
 • Du gillar att hålla i presentationer och är van vid att diskutera och argumentera för den rekommendation du tagit fram.
 • Mycket goda kunskaper inom FB/Instagram (BM, AM), Twitter AM, LinkedIn CM, Snap AM, Pintrest, Tiktok mfl.
 • Mycket goda kunskaper inom Smartly eller liknande 3.e partssystem samt GA. Goda kunskaper inom Microsoft Office, Datastudio mfl.
 • Uppdaterade certifikat på ex Facebook Blueprint, Snapchat Certified buyer och Google Analytics.

Om företaget

Scream som organisation drivs av ett engagerat entreprenörskap med missionen att utveckla och inspirera både anställda och kunder.På Scream sätter vi personalen i första hand och är stolta över att vara ett av de svenska företag som certifierats av Great Place to Work. Scream tillhör Media Family koncernen med 3 kontor i Sverige, totalt 140 anställda och en omsättning 2021 på 2,1 miljarder SEK. Scream arbetar med flera av Sveriges största varumärken och vi har blivit nominerade och vunnit åtskilliga priser i flertalet branschtävlingar under åren. Jämställdhet och ett arbete för ökad mångfald är självklarheter hos oss. Hos oss finns oändligt många karriärvägar, vi är en oberoende byrå som utvecklas med och av våra medarbetare.

Övrig information

Låter det intressant? Vänligen ansök idag med ditt CV. Urvals- och intervjuprocess sker löpande. För WorkStudio är det viktigt att erbjuda lika möjligheter. Vi kommer därför att överväga alla kvalificerade ansökningar om anställning utan hänsyn till ras, hudfärg, religion, kön, könsidentitet eller uttryck, sexuell läggning, nationellt ursprung, genetik, funktionshinder eller ålder.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Stockholm
Jessica Grip
Kontaktperson
Jessica Grip
070 421 50 26