WEBBANSVARIG TILL CORNERSTONE GROUP

Vi söker

Denna tjänst är redan tillsatt och går ej att söka.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en stjärna till Cornerstone Groups marknadsavdelning. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på kontoret i Kista/Stockholm.

Hos Cornerstone får du möjligheten att ansvara över deras hemsida. Genom kreativa lösningar, ändringar och innehåll får du stort utrymme att optimera webben. Du jobbar självklart datadrivet och fattar beslut baserat på användarnas beteende på sajten. Google Analytics är därmed ett av de viktigaste verktygen i ditt dagliga arbete för att strategiskt och kontinuerligt ta fram analyser och förbättringsmål. Stort fokus kommer även ligga på SEO-optimering och du kommer skapa kampanjer i Google ads samt på Facebook, LinkedIn och Youtube.

Rollen innebär även kreativa möten tillsammans med Marknadschef där ni gemensamt arbetar med analys, målsättning och uppföljning av hemsida genom ovan nämnda verktyg. Som webbansvarig arbetar du tillsammans med marknadsavdelningen men även nära sälj- och produktavdelning. Vi tror att rollen passar dig som arbetat några år i en liknande roll och som vill jobba på ett positivt och roligt företag där du blir en viktig del i deras tillväxtresa.

Din profil

Vi söker dig som har:

  • Minst 2 års erfarenhet från en liknande roll.
  • Relevant utbildning inom webbredigering.
  • Erfarenhet av att redigera texter och innehåll.
  • Erfarenhet av CMS verktyg (Episerver).
  • Arbetat med SEO optimering.
  • Goda kunskaper inom Google Ads och Google Analytics.
  • Goda kunskaper inom annonsverktygen för sociala medier.
  • Goda kunskaper i Office-programmen.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person ser vi att du är analytisk, självgående, noggrann och tycker om att ta eget ansvar. Vi vill att du ska vara utvecklingsorienterad och ha förmåga att se förbättringar inom dina ansvarsområden och vara en fena på att analysera data. För att passa i rollen tror vi även att du vågar ta egna initiativ, är trygg i dig själv och har lätt för att skapa relationer. Att du har goda projektledaregenskaper ser vi som mycket meriterande.

Om företaget

Cornerstone Group är Sveriges störta utbildningsföretag för kompetensutveckling av IT- proffs, systemutvecklare, ledare och medarbetare på alla nivåer. De har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Linköping.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående med placering i toppmoderna lokaler i Kista. Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Placering
Kista
Jessica Grip
Kontaktperson
Jessica Grip
070 421 50 26