Diversify or die

Nyckeln till framgång för dig som konsult

På WorkStudio är våra konsulter hjärtat i verksamheten. Att vara konsult via oss ger dig möjlighet att arbeta på några av Stockholms ledande marknads- och kommunikationsavdelningar. Läs mer om våra spännande uppdrag här.

På WorkStudio matchar vi kandidater med konsultuppdrag inom marknad och kommunikation. Vårt nätverk är stort och vi täcker kompetenser från chefsnivå, kreatörsroller till operativa och produktionsrelaterade tjänster. För oss är mångfald viktigt och vi värnar om att alla ska ha samma chans till drömjobbet. Läs mer om vårt arbete för en framtida kommunikationsbransch med lika villkor för alla.

Är du frilansare idag eller funderar på att bli konsult? Våra uppdrag passar både dig som är egenföretagare eller dig som är mellan arbeten.

Fördelarna att vara konsult via WorkStudio: 

  • Genom att gå via WorkStudio får du tillgång till ett brett spektrum av uppdrag hos olika företag och branscher. Vi ger dig möjligheten att bredda din erfarenhet och kompetens inom flera områden.
  • I stället för att själv leta efter uppdrag kan du enkelt följa oss på Linkedin och få nyheter så fort vi har spännande uppdrag att tipsa dig om.
  • WorkStudio kan även stötta dig med avtal om du själv hittar ett konsultuppdrag men inte har ett eget företag eller om du önskar hjälp med avtalsförhandling.
  • Som konsult är det viktigt att ha en trygg och säker anställning. Genom att gå via WorkStudio kan du känna dig trygg med att alla juridiska och administrativa detaljer är ordnade korrekt, inklusive kontrakt, fakturering/lön, pension och försäkringar.
  • Vi coachar våra konsulter under uppdragen för att hjälpa dem att växa och utvecklas i sina karriärer.

    ”Workstudio har alltid funnits där för att stötta, svara på frågor och agera som bollplank under min tid som konsult på H&M, via WorkStudio. Jag hade ingen tidigare erfarenhet av att jobba som konsult, men det kändes som om jag hade kollegor från både WorkStudio och H&M, som två hem. Jag har redan rekommenderat WorkStudio till vänner och kommer alltid att göra det. Om du letar efter uppdrag inom marknadsföring och kommunikation är WorkStudio det självklara valet”. / Sameer Thabet, tid. konsult via WorkStudio.
  • Genom att arbeta med WorkStudio får du också möjligheten att bygga upp ditt nätverk inom branschen. Genom att träffa olika företag och kollegor kan du skapa nya kontakter och öppna dörrar för framtida uppdrag och möjligheter.

Att gå via WorkStudio som konsult är ett smart val som ger dig tillgång till en mängd fördelar, inklusive bredd i uppdrag, enkelhet i processen, trygghet och säkerhet, stöd och support samt nätverks- och utvecklingsmöjligheter.

Följ oss gärna på Linkedin och kika in på workstudio.se för spännande uppdrag för dig som vill arbeta som konsult!

Se alla nyheter