Referens: Matthias Gaimer, Head of Production på Granath

Matthias arbetar idag som Head of Production på fullservicebyrån Granath. De arbetar med flera av Sveriges starkaste varumärken och vassaste uppdragsgivare. Pantamera, Mall of Scandinavia, Polisen, Täby Centrum, Abbvie, Finansinspektionen, Stockholms universitet för att nämna några.

Som Head of Production ansvarar Matthias för att leda teamet om tio personer i den dagliga produktionen. Rollen innebär att fatta snabba beslut och att kunna prioritera för att säkerställa att kvalitet, budget och att tidplan hålls. Matthias är den sociala länken som tar hand om kommunikationen mellan teamet, kunderna, leverantörer och andra viktiga intressenter genom hela projektet.

Rekryteringen till tjänsten som Head of Production gjordes i samarbete med WorkStudio.

WorkStudio kan kommunikationsbranschen och har ett stort kontaktnät, säger Matthias. Rekryteraren var påläst om rollen och Granaths styrkor som arbetsgivare. Jag hade en tajt dialog med WorkStudio genom hela processen vilket jag uppskattade väldigt mycket! Jag värdesätter det personliga i WorkStudio, att de ser till varje individ och är stöttande genom hela rekryteringen samt att de är ärliga och alltid ringer, vare sig det är ett JA eller ett NEJ, fortsätter Matthias.

Jag har genom åren varit i flera rekryteringsprocesser och varit i kontakt med många olika rekryteringsföretag. Jag vill påstå att det inte finns ett rekryteringsföretag som är så bra som WorkStudio, tack vare det professionella, ärliga och personliga bemötandet. Jag skulle varmt rekommendera både kunder och kandidater att arbeta med WorkStudio, hälsar Matthias.

Läs mer om Granath.

Se alla nyheter