Erbjudande

Rekrytering

Att rekrytera rätt medarbetare till rätt företag handlar om affärsförståelse, relevant nätverk i branschen och fingertoppskänsla. Vi tar ansvar för hela processen från kravprofil till leverans och uppföljning. Vanligtvis tar en rekrytering 4-6 veckor och vi arbetar alltid kompetensbaserat i våra rekryteringar. Vår process omfattar följande steg: 
 • Identifiering av behov
  WorkStudio identifierar tjänstens omfattning, förutsättningar och kompetensbehov, som resulterar i en förankrad och tydlig kravprofil. När vi säkrat kompetensbehovet tillsammans så identifierar vi kritiska framgångsfaktorer för ett lyckat genomförande samt säkerställer att kandidaten får rätt förutsättningar i sin framtida roll.
 • Search, intervjuer och presentation
  WorkStudio arbetar alltid med både search och annonsering oavsett nivå på tjänsten. Alla kandidater som presenteras för kund intervjuas och genomgår samma bedömningsprocess för att säkerställa rätt kompetens och erfarenhet för tjänsten.
 • Slutkandidat och anställning
  WorkStudio ansvarar för referenstagning och kan även erbjuda olika typer av ekonomiska och juridiska bakgrundskontroller. Vi är certifierade i personlighetstester och kan även genomföra kunskapstester vid önskemål på slutkandidat/slutkandidater.
 • Uppföljning
  Uppföljning sker löpande under de första sex månaderna för att säkerställa att förväntansbilden är densamma för vald kandidat och som för kund.

Vi kan även hjälpa dig med: