SAMEER THABET – MITT KONSULTUPPDRAG VAR ETT ÄVENTYR

Vår stjärna Sam Thabet har nyligen avslutat sitt konsultuppdrag på H&M. Han har haft olika roller där, inklusive den senaste som Business Expert. I detta uppdrag var han en del av ett mindre team och fokuserade på effektiviteten inom olika system, följde upp och agerade som support för sitt team och andra avdelningar. Ingen dag var den andra lik!

Sam ser det som en ära att ha arbetat på ett stort internationellt bolag inom sin bransch. Han känner stolthet över sitt arbete och betonar att teamet han var en del av var fantastiskt och att han hade ett mycket utvecklade och givande uppdrag. 

”När man har möjlighet att arbeta globalt och ha daglig kontakt med kollegor från hela världen berikar det verkligen ens erfarenheter”.

Nyligen flyttade Sam till Spanien för sin nästa utmaning som Incident Communication Coordinator på ett spännande tech-bolag. Han ser fram emot de nya äventyr som väntar och lever efter devisen ”en dag i taget”.

Vi frågade Sam om hans upplevelse som konsult via WorkStudio.

”Workstudio har alltid funnits där för att stötta, svara på frågor och agera som bollplank. Jag hade ingen tidigare erfarenhet av att jobba som konsult, men det kändes som om jag hade kollegor från både WorkStudio och H&M, som två hem. Jag har redan rekommenderat WorkStudio och kommer alltid att göra det. Om du letar efter uppdrag inom marknadsföring och kommunikation är WorkStudio det självklara valet”.

Är du intresserad av att arbeta som konsult via WorkStudio? Join us. Vi är alltid på jakt efter nya talanger. Eller kanske behöver din avdelning en konsult, eller hjälp med rekryteringsprocessen. Tveka inte att kontakta oss idag: info@workstudio.se.

Se alla nyheter