Välkommen Nina!

Varmt välkommen Nina till oss på WorkStudio!

Nina har lång och bred erfarenhet från mediehus, media- och reklambyrå samt från ledande roller på marknadsavdelningar. Under de 15 åren som hon har varit verksam har hon arbetat på bolag som Bonnier Tidskrifter, Omnicom Media Group, Verizon Media, Drama Queen och Ur & Penn. Nina har hanterat stora mediabudgetar, arbetat fram strategier, skapat innovativa varumärkesbyggande och säljdrivande kampanjer för några av de största reklamköparna i Sverige.

Nina, du jag nyligen börjat på WorkStudio som Rekryteringskonsult. Hur är din upplevelse av nya jobbet?

Det är hittills över förväntan, jag känner mig nästan lite nykär i ett jobb om man får säga så. Jag har tidigare erfarenhet av att rekrytera och anställa i mina tidigare roller och har alltid tyckt att det har varit väldigt roligt! Att samtidigt få vara kvar och arbeta i en bransch som jag älskar är ett stort plus.

WorkStudios engagemang i Järvaskolan och deras nätverk Diversify or Die har också varit av stor betydelse för mig i val av ny arbetsgivare.

Jag känner att jag har lyckats plocka russinen ur kakan och får stanna kvar i branschen, utvecklas professionellt och får möjlighet att få vara med och göra skillnad för mångfalden i vår bransch.

Vem är Nina som person?

Jag är glad, driven, social och nyfiken. Jag, min man och våra två barn bor deltid ca en timme utanför Stockholm. Vi har en väldigt fin hund som jag på fritiden tränar till att bli en bra jakthund. I övrigt så älskar jag mixen med att bo på landsbygden men ändå så nära till Stockholm. Jag älskar musik och går gärna på spelningar och klubbar!

Ninas affärsdriv, energi och brinnande intresse för människor och marknadsföring har gett henne en stor kunskap för kundernas utmaningar, ett stort nätverk i kommunikationsbranschen och en förmåga att kunna skapa magi mellan kund och kandidat.

Nina blir ett fantastiskt bra tillskott för oss på WorkStudio och vi är väldigt glada att Nina börjat hos oss. Varmt välkommen Nina!

Se alla nyheter