Lediga tjänster

Välkommen till nätverket Diversify or Die!

Tillsammans med landets bästa språkrör inom mångfald och inkludering, vill vi nu bjuda in dig till nästa omgång nätverksträffar för kommunikationsbranschen. Syftet med nätverket är att tillsammans med chefer bygga en framtida bransch som präglas av mångfald och lika villkor, oavsett till exempel bakgrund, kön eller ålder.

Nätverket är tillgängligt för dig som är chef med personalansvar och som arbetar inom marknadsföring, kommunikation eller HR. Nätverket fungerar som en källa till ny kunskap samt som ”runda bordssamtal” där vi utforskar hur vi kan berika och förbättra arbetskultur, resultat och lönsamhet genom att främja mångfald, inkludering och representation. Hittills har närmare hundra personer genomgått nätverksträffarna och det har gett många intressanta nya kontakter, samtal och insikter, både för oss och för deltagarna.

Även om fördelarna med jämställda och inkluderande arbetsplatser är välkända, går utvecklingen inom vår bransch långsamt framåt. Varför är det så utmanande att förändra gamla normer och strukturer?

Som medlem i nätverket vill vi inspirera dig att våga tänka nytt. Vi ger dig inspiration och kunskap och du ger oss en inblick i din vardag. Tillsammans lyfter vi på alla stenar, diskuterar utmaningar såväl som framgångar i frågan och ger dig som chef stöd och verktyg för att kunna göra mer. Tillsammans med dig kan vi förändra branschens beteende för alltid!

Nätverket  leds av Christina Knight, Executive Creative Director, författare och grundare av Mad Women Academy och av Emily de Piro, partner på WorkStudio. Vid flera av nätverkstillfällena bjuds även gästföreläsare in som experter på ämnet i fokus. Din enda förberedelse inför varje nätverksträff är att fundera på vilka utmaningar du som chef har i dessa frågor. I medlemskapet ingår fyra halvdagar, kostnadsfritt så länge som du närvarar. Vid avbokning debiteras 500 kr per träff. Träffarna hålls centralt i Stockholm.

Datum och innehåll:

3/9     08.30-12.00     Diversify or Die                         
Introduktion i ämnet och kunskaper i diskrimineringsgrunderna.

22/10  08.30-12.00     Makt, möjligheter & ansvar
Deltagarna får möjlighet att fördjupa sig i intersektionella perspektiv kring makt och ledarskapets ansvar för en inkluderande organisationskultur.


27/11  08.30-12.00     Att skapa inkluderande kommunikation

Deltagarna får en fördjupad kompetens om hållbarhet inom kommunikationsbranschen och får konkreta rekommendationer som kan appliceras, både i organisationens strategiska och dess operativa arbete.


14/1   08.30-12.00     Ditt ledarskap framåt

Deltagarna får möjlighet att leda sina egna respektive resor framåt mot ett mera hållbart och inkluderande ledarskap.


Är du intresserad av mer information eller vill ha en plats i höstens omgång av Diversify or Die? Kontakta emily.depiro@workstudio.se.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Se alla nyheter