WORKSTUDIO FIRAR 2 ÅR!

WorkStudio firar två år som rekryteringsföretag inom kommunikationsbranschen. Sedan starten har vi erbjudit rekrytering, konsultuthyrning och organisationsutveckling för våra kunder inom branschen. Vårt team har själva arbetat operativt inom kommunikation och marknad, vilket ger oss en stor branschkännedom och ett gediget nätverk.

WorkStudio har alltid värderat mångfald och inkludering högt och vi vill vara med och bygga en framtida kommunikationsbransch med lika villkor för alla. Vi brinner för att bidra på riktigt till något som är viktigt. Läs mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering här.

Under de senaste två åren har vi arbetat med små startups till stora internationella företag och hjälpt dem att hitta deras nästa stjärna till deras marknads-, kommunikations-, eller inhouseavdelning. Tack SNS, Vitamin Well, GodEl, Coop, AMF Fastigheter, Aarke, The Absolut Company, Svenska Postkodlotteriet, Reaktion, Coca-Cola Europacific Partners, H&M, INGO, Scream, ATG, Adlibris och många fler för fantastiska samarbeten!

”Vi är otroligt stolta över vad vi har åstadkommit under de senaste två åren”, säger Mia Ljunggren, VD för WorkStudio. ”Vårt fokus på mångfald och inkludering har varit en stor del av vår framgång och vi ser fram emot att fortsätta bidra till en mer jämlik kommunikationsbransch i framtiden.”

WorkStudio fortsätter att växa med nya samarbeten, kollegor och fler spännande kunduppdrag! Vill ni veta mer om oss och vad vi kan göra för dig, vänligen läs mer på workstudio.se eller kontakta Mia Ljunggren, mia.ljunggren@workstudio.se alt. 073 066 55 22.

Se alla nyheter