Lediga tjänster

WORKSTUDIO 3 ÅR!

Det har gått tre år sedan vi öppnade dörrarna till WorkStudio. Vår vision var att etablera ett konsultföretag som inte enbart var bäst inom sin kategori, det vill säga att tillgodose kundernas behov av kompetenta konsulter och rekrytering, utan även att vara en drivkraft för förändring inom kommunikationsbranschen. Vi ville göra skillnad, inte bara affärsmässigt utan även i vårt engagemang för mångfald. Tillsammans med våra konsulter och kunder har vi arbetat hand i hand för att förverkliga denna dröm och skapa magi.

Vi på WorkStudio har själva erfarenhet av att arbeta operativt inom marknadsföring och kommunikation, vilket har gett oss en djupgående förståelse för branschen och ett omfattande nätverk.

Under det senaste året har vi haft förmånen att arbeta med en imponerande lista av kunder, däribland GodEl, Coop, Fjällräven, KICKS, H&M, UNICEF, If Försäkringar, AMF Fastigheter, A House, The Absolut Group, Svenska Postkodlotteriet, Coca-Cola Europacific Partners, Adlibris, KGK, Reaktion och många fler. Vi brinner för att matcha våra kunders behov med den perfekta talangen till deras marknads-, design-, eller kommunikationsteam. Läs mer om våra spännande uppdrag vi just nu arbetar med här.

Tillsammans med flertalet av våra kunder fördjupar vi oss i ämnet intersektionalitet, diskuterar branschens utmaningar och nödvändiga förändringar, coachar och inspirerar nya stjärnor från socioekonomiskt utsatta områden och bistår elever med praktikplatser hos våra fantastiska kunder. Tillsammans kan vi göra skillnad som på riktigt är viktigt. Läs mer om hur vi arbetar för att förändra branschen här.

Vi vill rikta ett stort tack till våra fantastiska samarbetspartners och ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med er under det kommande året, hälsar Mia Ljunggren, VD på WorkStudio.

Om ni vill veta mer om oss och hur vi kan bidra till er verksamhet, besök gärna vår hemsida på workstudio.se eller kontakta Mia Ljunggren på mia.ljunggren@workstudio.se eller telefonnummer 073 066 55 22.

Se alla nyheter