Nätverket ’Diversify or Die’ inne på tredje året för ökad mångfald

I oktober startar den tredje omgången av nätverket ’Diversify or Die’:s kostnadsfria utbildning för chefer inom kommunikationsbranschen som vill skapa mer inkluderande arbetskulturer med ökad mångfald och bättre representation.

– Intresset har varit större än någonsin, berättar Emily de Piro, på WorkStudio som initierat nätverket. Vi vill hålla gruppen någorlunda liten, så i år startar vi med 24 personer, så att alla verkligen får chans att lära, diskutera och dela sina utmaningar och erfarenheter med varandra, säger Emily.

Emily har tillsammans med de två andra grundarna av WorkStudio, Jessica Grip och Mia Ljunggren, en lång och gedigen erfarenhet inom rekrytering för kommunikationsbranschen med stor branschkännedom, affärsförståelse och förståelse för kundens utmaningar.

Träffarna modereras av Christina Knight, Executive Creative Director och grundare av ’Mad Women Academy’ samt av Isatou Keitta, projektledare i grunden – båda två med stor erfarenhet och en passion för att skapa ett mer representativt samhälle.

– Vi är fullt medvetna om att det kommer att ta tid, men vi har bestämt oss för att vara med och bygga en framtida kommunikationsbransch som ser väsentliga fördelar med mångfald och inkludering, berättar Emily de Piro.

Tidigare deltagare vittnar om värdet av att få grundläggande kunskaper i frågan, samt möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med andra.

Läs här för mer information om nätverket alternativt kontakta Emily de Piro: emily.depiro@workstudio.se, Tel. 0708 43 44 07

Se alla nyheter