WorkStudio firar 1 år!

För precis ett år sedan öppnade WorkStudio upp dörrarna för första gången. De tre stjärnrekryterarna Mia Ljunggren, Jessica Grip och Emily de Piro startade konsultföretaget WorkStudio, mitt i en pågående pandemi.

Vi hade alla tre arbetat i närmare tjugo år i kommunikationsbranschen, både som rekryterare men även i operativa tjänster på marknadsavdelningar och på byråer. När rekryteringsbranschen såg nattsvart såg vi möjligheter. Därför valde vi att tro på en framtid efter pandemin men också med ett stort driv att vilja bidra på riktigt till något som är viktigt.

Vår affärsidé har alltid varit att göra det vi är bäst på, dvs att via rekrytering, konsultuthyrning och organisationsutveckling förmedla de bästa kandidaterna på marknaden genom att matcha rätt kompetens till rätt tjänst och uppdrag. Vi har haft fantastiska kundsamarbeten under året med H&M, iDeal of Sweden, INGO, Scream Mediabyrå, Adlibris, ATG, AMF Fastigheter, Postkodlotteriet, Futurniture och Media.Monks för att nämna några. Vi är oerhört tacksamma för det förtroendet och det gensvar vi har fått av våra partners, konsulter och de kandidater vi varje dag möter i alla pågående processer. Styrkan är att vi är snabba på att lösa uppdrag och vi älskar produktionsnära tjänster!


WorkStudio är ett företag med hjärtat i mångfald och inkludering. Vi som arbetar inom rekrytering, är noga med att säga att vi arbetar kompetensbaserat och att varken ålder, kön eller nationalitet spelar någon roll trots det ser vi en homogen kommunikationsbransch. Vi vill vara med och bygga en framtida bransch med lika villkor för alla.

Vi har under året skapat fantastiska samarbeten med några av branschen främsta språkrör inom mångfald och inkludering. Vi tror på att alliera oss med dem bästa i ämnet för att lära oss av varandra och att vi tillsammans kan öppna dörrar för en ljusare framtid.

Under året har vi även byggt upp ett nätverk som vi kallar Diversify or Die. Ett nätverk med chefer från Zound Industries, H&M, Sneakersnstuff, Åkestam Holst, Forsman & Bodenfors, All of us och många fler, där alla vill vara med på resan att bygga en framtida kommunikationsbransch som ser fördelarna med mångfald och inkludering.

Vi tror också på att inspirera unga stjärnor till branschen och det gör vi på Järvaskolan i Kista. Vi har under året fått möjligheten att lära känna och föreläsa för över 200 elever och tillsammans med nätverket Diversify or Die skapat över 30 praktikplatser i kommunikationsbranschen för framtidens stjärnor!


WorkStudios intention är att fortsätta växa och ser fram emot ett nytt år med nya samarbeten, kollegor och fler spännande kunduppdrag!

Vill ni veta mer om oss och vad vi kan göra för dig, vänligen läs mer på workstudio.se eller kontakta Mia Ljunggren, mia.ljunggren@workstudio.se alt. 073 066 55 22. Just nu letar vi efter en Researcher till WorkStudio.

Se alla nyheter